Kundansvarig säljare - 2b best business ab

Kundansvarig säljare - 2b best business ab

Har du erfarenhet av projektledning eller försäljning?

Har du hög teknisk kompetens?

2B Best Business AB söker kundansvarig säljare!

2B Best Business AB söker sin nästa viktiga spelare till sitt lagbygge. Vi söker nu dig som som vill arbeta som kundansvarig säljare och därmed förvalta bolagets största konton. I rollen som kundansvarig blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer. Det ingår också i rollen att förvalta och administrera befintliga affärer. Målet är att öka omsättning och intjäningsförmåga hos befintliga kunder där du har helhetsansvaret för att hela kedjan fungerar från inköp till leverans. Hos oss arbetar vi med att bygga långsiktiga och starka kundrelationer!

Vem är du?

Vi söker dig som har god initiativförmåga och är självgående. Du har lätt att skapa relationer, oavsett om det är via telefon, mail eller i kundbesök. Kundbesök förekommer, tonvikten ligger dock vid att utveckla nuvarande kundrelationer. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och är van vid att ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Med ditt strukturerade arbetssätt driver du enkelt processer från start till mål.

Du är ansvarsfull och noggrann samt är en skicklig administratör. Vi tror att du tidigare har arbetat med någon form av teknisk försäljning eller projektledning där du dagligen har ägnat dig åt att att bygga förtroende och långsiktiga relationer. Din tekniska förmåga är mycket god, du har erfarenhet och/eller förståelse för verkstadsproduktion.

Du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, bemästrar svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Varför 2B Best Business?

Hos oss vävs ansvar och befogenheter samman med stor frihet. Du har självledarskap och disciplin, och får i utbyte frihet och en viktig roll i ett bolag där dina möjligheter till utveckling är stora.

I den här rekryteringen samarbetar 2B Best Business AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Urvalsarbetet påbörjas under vecka 32. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Gislaved
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2B Best Business AB säljer tekniska komponenter och lösningar med högt teknikinnehåll. Vi arbetar med att finna rätt produktionsprocess för varje detalj. Med hjälp av Solidworks utvecklar vi komponenter och med ett väl utvecklat mätcenter säkerställer vi rätt kvalitet av artiklarna. Artiklar som vi förvarar på lager för att upprätthålla en hög leveranssäkerhet mot kund.