Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Flödeschef montering

Ansök nu

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och bidra till framtidens hållbara tillverkningsindustri? SMP Parts växer och vi söker dig med erfarenhet av ledarskap, produktion och effektivitet. Om du också tror att framgångsrikt ledarskap grundar sig i delaktighet och kommunikation kan detta vara rätt arbetsplats för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SMP Parts.

Om företaget

SMP Parts har ett stort utbud av högkvalitativa produkter för grävmaskiner vilka alla är framtagna för att klara de tuffa nordiska markförhållandena. Produkterna har en lång livslängd och tillverkningen följer Nordens höga kvalitetsstandard. På SMP Parts egen fabrik i Ilsbo sker både design och produktion. Här arbetar de aktivt med att utveckla nya produkter som säkerställer att maskinförarna ute på fältet ska känna sig trygga med att maskinen alltid får det bästa som marknaden har att erbjuda.

För att möta marknadens behov av allt högre prestanda, säkerhet och livslängd hos produkterna lägger företaget mycket kraft och resurser på produktutveckling och konstruktion. Produkterna är utvecklade med stort fokus på flexibilitet och säkerhet i låsningar och grepp. Detta gör att användaren snabbt och säkert kan växla mellan olika arbetsmoment och redskap. Utöver ett stort standardsortiment erbjuder de även specialtillverkade produkter, tillverkade för att passa en specifik maskin eller ett speciellt arbetsmoment.

Arbetsuppgifter

I rollen som flödeschef inom monteringen har du ett övergripande ansvar för ca 20 medarbetare där majoriteten arbetar två skift. Ledaransvaret innebär dagligt och långsiktigt förbättringsarbete. I dina uppgifter ingår ledning och fördelning av arbetet, proaktivt samt uppföljande arbete med säkerhet och kvalitet, effektivitets- teknik-, hållbarhets- och förbättringsprojekt, lönesättning, utvecklingssamtal, pulsmöten. Du arbetar kontinuerligt med att motivera, coacha samt leda din personal mot fastställda resultat, KPI:er och verksamhetsmål. Du arbetar även aktivt för att skapa strukturer och rutiner som kan utveckla och effektivisera arbetet.

I början kommer du att vidareutveckla företagets sluttestning- och monteringsstationer. Du ansvarar för att ta fram en pilotstation samt för att planera och genomföra inköp av nödvändig utrustning för att etablera ett effektivt linjemontage för monteringsprocessen. Detta arbete är av stor vikt för att optimera företagets produktionskapacitet och säkerställa en smidig och effektiv monteringsprocess. SMP Parts ambitioner är att expandera internationellt och det kan komma att innebära en möjlighet för dig att bygga fler linor runt om i världen.

* Arbete för kontinuerligt förbättrad säkerhet, kvalitet, hållbarhet och monteringseffektivitet
* Skapa och skriva rutiner, instruktioner och utveckla nya arbetsplatser för montering
* Optimera anläggningens verksamhet tillsammans med personal och övriga avdelningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gedigen erfarenhet av personalansvar inkluderande arbetsrättsfrågor, utvecklingssamtal, lönesättning och andra vanliga förekommande personalärenden
* Gedigen erfarenheten av industriproduktion
* Obehindrad engelska i tal och skrift, svenska är meriterande
* Utbildning eller gedigen erfarenhet av LEAN implementation är starkt meriterande
* Tidigare erfarenhet av att skapa en montagelina är starkt meriterande

Med tanke på ovanstående menar vi att du är en person som har ett stort intresse för människor samt ledarskap och trivs i en utvecklande arbetsmiljö. Du är trygg i dig själv, arbetar målinriktat och har lätt att identifiera medarbetarnas styrkor. Vidare tar du alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du strukturerat ditt jobb systematiskt.

Fortsatt synliggör du din drivkraft och engagemang för hela verksamheten vilket skapar arbetsglädje och ett gott samarbetsklimat. Med det sagt är du en person som har ett prestigelöst och flexibelt synsätt. Du har även en god kommunikationsförmåga och ett affärsmässigt tillvägagångssätt där målbilden att skapa resultat på både kort och lång sikt ständigt ligger i fokus.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ilsbo
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare