Låslärling

Låslärling

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven person som vill utvecklas och växa med vårt team i Gävle. Vi går mot en spännande framtid och består idag av en sammansvetsad grupp med ett nära samarbete.

Som lärling förväntar vi oss att du tar huvudansvaret för din utveckling. Du kommer med andra ord förväntas att nyfiket undersöka, ta reda på och kontinuerligt lära dig själv genom att prova dig fram, utnyttja den kompetens och det medarbetarskap som finns inom teamet. Detta kombinerat med en bra självinsikt och kommunikation för en effektiv, produktiv och hållbar utbildning.

Se gärna mer om introduktion till yrket via videolänken på norrskydd.se/jobb

Om dig

Som person är du pålitlig, initiativrik, social och serviceinriktad. Du har en förmåga att se kundens behov, leverera förslag, lösningar och förstå kundnyttan av ditt och dina medarbetares arbete.

Du har erfarenhet av eller goda anlag för att jobba med hantverk och svagström.

Krav

God datavana
B-körkort
Fläckfria register hos Polismyndigheten samt Kronofogden

Villkor

Omfattning:
Heltid, yrkesintroduktion
Provanställning i sex månader.

Start:
Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Urval:
Sker löpande, så var snabb in med din ansökan! Sista ansökningsdag 12 Mars.

Ansökan Skickas till ansokan.gavle@norrskydd.se och märks med 'Låslärling'.

Kontaktpersoner:

Martin Järbur, Koncern VD, 010-1525500
Michael Häggström, VD, LåsCity, 072-7373010

Din ansökan hanteras konfidentiellt!

Vi erbjuder dig

Norrskydd erbjuder arbetsglädjen i ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat företag med personlighet som brinner för utveckling och ser betydelsen av ditt medarbetardriv. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligen och i branschen genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även jobba tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs i vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder gängse villkor inom branschen och vi tycker att löner ska vara skäliga och möjliga att förbättra genom engagemang och prestation. Vi är stolta att kunna erbjuder dig något unikt och som andra inom branschen saknar, nämligen en kombination av personlighet, långsiktighet, arbetsglädje och vinstdelning. Ditt intresse är konfidentiellt och du har allt att vinna på ett förutsättningslöst samtal med oss!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds då vi inför rekryteringen valt våra annonskanaler.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 12 apr (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydds medarbetare är stolta över att skydda liv och egendom genom att bland annat projektera, leverera och utföra efterservice på lås, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande 90 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på 12 orter i Norrland.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla.

Sedan 1 oktober 2018 är LåsCity en drivande del i Norrskyddkoncernen. Våra gemensamma mål i Gävle är att växa inom samtliga tjänster och produktgrenar samt att bygga vidare på det fantastiska team som engagerat byggt LåsCity till den verksamhet som vi har på orten idag. Norrskydd utgör vårt gemensamma varumärke och vi delar tron på att god service och hög arbetsglädje kräver bra utvecklingsmöjligheter, arbetsförhållanden, arbetsredskap samt välutrustade tjänstefordon och möjlighet att påverka sin egen arbetsplanering.