Hoppa till innehåll
Ansök nu

Servicetekniker, med El-kompetens

Om företaget
ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift och underhåll av vattenkraftkraftstationer med tillhörande dammanläggningar åt kunder över hela landet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med såväl drift och underhåll enligt förutbestämda planer som med akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Du arbetar både självständigt och i team bestående av andra servicetekniker, underhållsingenjörer och projektledare. Ni tillsammans ansvarar för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt.

Arbetet är fritt och omväxlande. Området vi nu söker till är Untra som stationeringsort, resor och arbete på annan ort kan förekomma. Beredskap ingår i tjänsten.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation, hydraulteknik, mekanik eller motsvarande och ett par års relevant arbetslivserfarenhet från industrin med en inriktning mot felsökning, automation/installation. Erfarenheter av motordrifter, ström- och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC- och HMI-erfarenhet, kunskap inom instrumentering eller hyrauldrifter är meriterande.

Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk.


Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift.


Information och kontakt
Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Catrine Pehrsson 0278-523312, Magnus Jonsson 0278-523311
Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonsen går ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Catrine Pehrsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift och underhåll av vattenkraftkraftstationer med tillhörande dammanläggningar åt kunder över hela landet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare