Hoppa till innehåll
Ansök nu
I takt med att våra marknader växer så behöver vi stärka vårt erbjudande och söker därför flera rörkonstruktörer!

Vårt erbjudande till dig

Som rörkonstruktör är du delaktig i hela vår leverans gällande konstruktion och processdesign. Arbetet omfattar att ta fram den tekniska lösningar för processerna samt funktionerna, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram layouter samt tillverknings- och installationsritningar.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i en kreativ miljö där du deltar i projekt på hög teknisk nivå. Vi är ett sammansvetsat team med bred kunskap och behöver nu ytterligare personer till vårt erbjudande.

Vi värdesätter god kommunikation och samarbete där feedback är ett naturligt verktyg.

Tillsammans förverkligar vi våra kärnvärden som är:
  • Vi ska vara arbetsgivaren vi själva vill arbeta åt
  • Vi ska vara leverantören vi själva vill köpa tjänsterna av
  • Vi ska känna glädje i arbetet varje dag
Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av samhörighet, glädje och målmedvetenhet.

Din kompetens är också viktigt för oss.

Du behöver en relevant ingenjörsutbildning samt ha minst 3 års erfarenhet inom rörkonstruktion.

Din tidigare erfarenhet ligger inom projekt och uppdrag från rör- och anläggningskonstruktion främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.

För att lyckas i din roll trivs du med många kontaktytor och har viljan att göra det lilla extra för att skapa framgång för våra kunder och vår nya avdelning. Hos oss är det nära till beslut och vi välkomnar dig som trivs med att arbeta i en fartfylld organisation där du är en självgående initiativtagare och längtar efter att utvecklas genom att anta dig nya utmaningar.

Låter det här intressant?

Tveka inte att höra av dig till Christoffer Hjalmarsson på 070 - 447 55 01, christoffer.hjalmarsson@stalengineering.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Stål Engineering grundades 2015 av Erik Stål och har sitt huvudkontor i nyrustade lokaler på Nygatan 29, Gävle. Vi ägs sedan 2018 av Bolagsgruppen i Gävle AB och är 26 st anställda. Vi ingår i koncern med systerbolag inom ekonomisk rådgivning (KITE) och ett bemanningsföretag, (TIKK TAKK Rekrytering).
Våra kunder finns inom: Energiindustri - Papper & Massaindustri - Stålindustri - Träförädlingsindustri - Gruvindustri - Verkstadsindustri
Vi har kompetens inom: Projektledning - Konstruktionsledning - Konstruktion (Mekanik-, maskin-, process & rörkonstruktion) - Beräkningar - QE - Montageledning - CE-märkning - Utredningar mm

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare