Hoppa till innehåll
Ansök nu
I takt med att våra marknader växer så behöver vi utöka vårt erbjudande anställa en till projektledare.

Vårt erbjudande till dig

Har du ett genuint och brinnande intresse för projektledning och vill jobba i ett erfaret team då är det dig vi söker.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i en kreativ miljö där du driver projekt på hög teknisk nivå. Vi är ett sammansvetsat team med bred kunskap och behöver nu komplettera vårt erbjudande.

Vi värdesätter god kommunikation och samarbete där feedback är ett naturligt verktyg.

Tillsammans förverkligar vi våra kärnvärden som är:
  • Vi ska vara arbetsgivaren vi själva vill arbeta åt
  • Vi ska vara leverantören vi själva vill köpa tjänsterna av
  • Vi ska känna glädje i arbetet varje dag
Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av samhörighet, glädje och målmedvetenhet.

Din kompetens är också viktigt för oss.

Du har ingenjörsutbildning inom elektronik, maskinteknik, process samt drivit egna projekt i minst 5 år, gärna inom produktutvecklande företag och/eller i industriella projekt.

Som Projektledare planerar du både ditt eget och andras arbete, du levererar enligt tidsplan, är noggrann och gillar driv kommunikation och tydlighet! Du motiveras av att identifiera nya lösningar och att skapa affärsmöjligheter. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Meriterande om du har IPMA-certifiering på någon nivå.

Hos oss är det nära till beslut och vi välkomnar dig som trivs med att arbeta i en fartfylld organisation där du är en självgående initiativtagare och längtar efter att utvecklas genom att anta dig nya utmaningar. För att lyckas i din roll trivs du med många kontaktytor och har viljan att göra det lilla extra för att skapa framgång internt och externt.

Låter det här intressant?

Tveka inte att höra av dig till Christoffer Hjalmarsson på 070 - 447 55 01, christoffer.hjalmarsson@stalengineering.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Stål Engineering grundades 2015 av Erik Stål och har sitt huvudkontor i nyrustade lokaler på Nygatan 29, Gävle. Vi ägs sedan 2018 av Bolagsgruppen i Gävle AB och är 26 st anställda. Vi ingår i koncern med systerbolag inom ekonomisk rådgivning (KITE) och ett bemanningsföretag, (TIKK TAKK Rekrytering).
Våra kunder finns inom: Energiindustri - Papper & Massaindustri - Stålindustri - Träförädlingsindustri - Gruvindustri - Verkstadsindustri
Vi har kompetens inom: Projektledning - Konstruktionsledning - Konstruktion (Mekanik-, maskin-, process & rörkonstruktion) - Beräkningar - QE - Montageledning - CE-märkning - Utredningar mm

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare