Hoppa till innehåll

SwedPaper - Underhållsmekaniker

Är du en lösningsorienterad mekaniker med stort intresse för underhållsarbete? SwedPaper söker en engagerad och driven mekaniker till anläggningen i Gävle. Vi erbjuder dig en viktig roll inom en verksamhet som präglas av stark sammanhållning och vår outtröttliga vilja att förändra och förbättra underhållet.


Tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta med underhållsförbättringsåtgärder för att säkerställa en maximal drifttillgänglighet på anläggningen. Du kommer att ingå i ett familjärt underhållsgäng och arbeta med underhållsaktiviteter som till stora delar handlar om smörjning och reparationer på vår pappersmaskin. För oss är det viktigt med trivsel i gruppen och vi ser det därför som viktigt att du, precis som oss, prioriterar sammanhållning, trivsel och ett stöttande klimat.


Kvalifikationer

Vi ser helst att du har gymnasiekompetens med UH-inriktning eller annan mek-media/teknisk bakgrund. Du har ett starkt säkerhetstänk, är ordningsam och serviceinriktad. Du arbetar självständigt men bidrar gärna i teamet vid behov. Du har goda tekniska kunskaper och förmåga att utföra underhållsaktiviteter på ett säkert och effektivt sätt. Vi har mycket god stämning och stöttar varandra fullt ut och vi ser så klart gärna att du bidrar i detta.


Kontakt och ansökan

Vi väljer att samarbeta med Infinity Industry Solutions i rekryteringen. För frågor om tjänsten kontakta, Peter Roswall, Infinity, på telefon 0733-010273.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Swedpaper logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Peter Roswall
Email

Om arbetsgivaren

SwedPaper tillverkar och säljer vitt säck- och kraftpapper till förpackningsindustrin och är i dag en av de större europeiska tillverkarna i detta segment. Företaget har en väletablerad verksamhet med mycket erfarenhet samt långa och goda kundrelationer. SwedPapers produkter och service har ett mycket gott anseende på den globala förpackningsmarknaden och verksamheten bedrivs i en modern IT-struktur med korta beslutsvägar.

Fler jobb från samma arbetsgivare