Teknisk säljare

Teknisk säljare

 

Vi expanderar och behöver nu förstärka vår säljavdelning med en 

Teknisk säljare
Stockholm eller Gävle

Stig Wahlström Automatik AB representerar ett stort tekniskt kunnande där vi har ett nära och långsiktigt samarbete med våra leverantörer runtom i världen. Vi fokuserar på kreativitet, hållbarhet och kvalitet.

Vi erbjuder
Vi sitter i ljusa och moderna lokaler på vårt huvudkontor i Farsta och har även fina lokaler i Gävle, så beronde på var du bor utgår du från något av våra kontor. Som teknisk säljare hos oss erbjuds du det lilla företagets fördelar med stor flexibilitet, korta beslutsvägar och en god teamkänsla tillsammans med den långsiktiga stabilitet och de resurser som vår koncerntillhörighet ger. Detta gör också att det för rätt person finns goda möjligheter för intern utveckling och framtida karriärmöjligheter.

"Jag har tidigare jobbat mycket inom servicebranschen och kände att det var dags att ta nästa steg i min utveckling. Jag fick tips om SW Automatik och tyckte att det lät precis som det jag var ute efter. Jag får möjlighet att utveckla både mig själv och min arbetslivserfarenhet på många sätt genom varierade uppgifter och att samarbeta med teamet för att ta oss vidare framåt. 

För mig som är relativt ny i branschen är det väldigt kul att utvecklas och ta del av mycket ny information och jag lär mig något nytt varje dag. Det är även väldigt roligt att se och vara med och utveckla teamet, arbetssättet och organisationen. På SW Automatik har vi en bra ”work/life balance” som gör det möjligt att släppa jobbet när man slutar och kul att komma i gång där man avslutade dagen innan. "

- Emmy Karlsson, order & inköpsadministratör

Om tjänsten
I rollen som teknisk säljare kommer att arbeta med hela vår produktportfölj vilket inkluderar komponenter inom tryck, flöde, nivå, temperatur, kraft och rörelse. Din huvudsakliga uppgift blir att sälja och marknadsföra dessa produkter och utveckla lösningar till både befintliga och nya kunder i ett av våra affärsområden fordon, maskin, HVAC eller medicinteknik. För att du skall lyckas på bästa sätt som teknisk säljare så har du även ett nära samarbete och hjälp av såväl bolagets som leverantörernas tekniska support och innesäljare.

Din profil

  • Förståelse och intresse för teknik
  • Framåtanda, nyfikenhet och vilja att lyckas
  • Erfarenhet från uppsökande försäljning
  • Självgående, uthållig och arbetar strukturerat
  • Ser dig själv som en driven lagspelare
  • Förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med kunder och medarbetare
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Jenny Fröjd, 013-991 53 80, och Marie Gummerus, 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Stig Wahlström Automatik AB är en framgångsrik leverantör av tekniska produktlösningar inom Tryck, Flöde, Nivå, Temperatur och mätning inom marknadsområden HVAC, Maskin/Process, Medicin och Fordon. Sedan 2003 är Stig Wahlström Automatik AB en del av Addtech-koncernen.

Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!