Hoppa till innehåll
Stena Recycling logotyp

Logistiksupport till Stena Recycling i Gävle

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli en del av ett dynamiskt team på Stena Recycling i Gävle som Logistiksupport!

Vill du bli en del av ett härligt gäng som värdesätter en god arbetsmiljö där samarbete, glädje och omtanke är ledord och där säkerhet och god arbetsmiljö alltid kommer i första hand. Har du en passion för att ständigt hitta förbättringar, leda processer framåt och jobba med något riktigt meningsfullt? Då kan du bli vår nya medarbetare.

Din kommande utmaning
I din roll som logistiksupport säkerställer du en fungerande leverans gentemot våra kunder. Du har en nära dialog med transportörer och är ett stöd till dina kollegor i logistikrelaterade frågor där ditt fokus är att kunden står i centrum. Du kommer bland annat arbeta med:
  • ta hand om utlastning och dess dokument
  • säkerställa korrekta underlag för prissättning i våra affärssystem i enlighet med avtal
  • hantera avvikelser och utreda ärenden.
För att lyckas i rollen krävs nära samarbete med all personal på vår filial och med övriga kollegor i Kundservice. Kommunikation och samarbete är en viktig del i ditt arbete och i rollen behöver man kunna förstå och se hela flödet i värdekedjan för att vi tillsammans ska uppnå bästa resultat. Arbetet sker främst i ett affärssystem, med ärendehanteringssystem och telefon som primära arbetsredskap.

Stena Recyclings logistiksupport håller till i fräscha lokaler i Hemsta och arbetstider är förlagda vardagar från 07:00-16:00.

Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom logistik eller tidigare erfarenhet som transportledare. Du har en positiv inställning och kan bidra med energi till gruppen. Du är flexibel, effektiv och har förmågan att skapa struktur i ditt arbete. Du kan hantera stressiga situationer och trivs i en verksamhet med många förändringar.
Du har goda kommunikationsfärdigheter och kan bygga goda relationer och samarbeta med andra. Du har ett driv och vilja att utvecklas och behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Sök tjänsten idag!
För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Ida Larsson via e-post: ida.larsson2@lernia.se. Om du har några frågor eller funderingar.

Kort om uppdraget
Placeringsort: Gävle
Typ av anställning: Provanställning direkt hos Stena Recycling.
Tillsättning: önskvärd start omgående

Lernia är vägen framåt
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Stena Recycling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1 700 engagerade medarbetare och 90 anläggningar över hela landet skapar vi långsiktiga lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Genom att hålla resurserna i omlopp spelar vi en viktig och central roll i omställningen till en cirkulär ekonomi.