Hoppa till innehåll
Solar Sverige AB logotyp

Account Manager Gävle

Ansök nu
Är du sugen på nya utmaningar? Vi söker nu en ny driven säljare som vill utvecklas tillsammans med oss! Vill du vara med och utveckla vår försäljning och få möjlighet att samarbeta med engagerade kollegor som brinner för att hålla vårt affärsområde Installation i framkant? Är du en säljare med kunden i fokus som drivs av att skapa mervärde för dina kunder och deras verksamheter? Har du dessutom bred kompetens inom El-området? Då kan du vara vår nya Account Manager till vårt säljteam i region Mellan/Norr. Placeringsorten är i Gävle.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt och du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en framåtinriktad miljö. Vi är övertygade om att vi är Stronger Together genom att tillsammans skapa en dynamisk miljö och kontinuerligt arbeta för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Dina fokusområden
  • Inom kundsegmentet verka för att dina säljaktiviteter utvecklar kundens verksamhet med de produkter och tjänster Solar har att erbjuda
  • Vidareutveckla affärsområdet tillsammans med säljteamet
  • Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Solars riktlinjer
  • Förhandla och upprätta kundavtal i samråd med Regionchef och Avtalssupport
  • Genomföra interna samt externa utbildningar inom området
  • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor
Kvalifikationer
  • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom EL-området och att du har arbetat med någon typ av aktivt försäljningsarbete
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Meriterande är någon form av Marknads-/Säljutbildning
Profil

Med ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet utvecklar du affärsmässiga relationer och erbjuder kunden unika perspektiv Som Account Manager hos oss ser vi att du har starkt driv, tydligt affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar resultatinriktat med god planering mot långsiktiga försäljningsmål.. Du känner till vad som driver värde för kunden och vad som är god företagsekonomi. För att nå framgång i denna roll trivs du med många kontaktytor och du har lätt att skapa förtroende inom alla led. Vi ser att du är självständig, kreativ och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser. Du motiveras av att skapa nya insikter hos dina kunder i säljdialogen och med din medvetna säljstrategi når du dina säljmål.

Kontakt och Ansökan

Låter detta som rätt utmaning för dig?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Installation El Norr, Patrik Westberg, patrik.westberg@solar.se, mobil:
Mer info
Kontaktperson
Lisa Pira
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare