Projektkoordinator

Projektkoordinator


Vi rekryterar nu en projektkoordinator till ett spännande byggprojekt i Gävle. Har du ett stort engagemang för struktur och noggrannhet samt är en fena på struktur och koordinering kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektkoordinator kommer du vara en nyckelspelare i det här byggprojektet. I rollen arbetar du tätt tillsammans med projektledaren. Du kommer att ha det övergripande administrativa ansvaret och ansvara för att hålla samman all information kopplat till de olika dokumenten som tillhör byggprojektet.

I rollen som projektkoordinator administrerar du olika faser genom projektet, till exempel registrering och granskning av information, sammanställning av dokumentation samt kommunikation gentemot kollegor och partners. Som projektkoordinator kommer du arbeta utifrån ett konsultativt arbetssätt såväl enskilt som i team. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat planering och uppföljning samt att bistå projektledaren med det administrativa stöd som behövs för att projektets delar ska flyta på enligt plan.


Din profil
Vi söker dig som minst har en gymnasieexamen och erfarenhet av en liknande roll. Vi ser dig antingen i en anställning hos oss på Skill eller dig som idag driver eget bolag och kan bidra med din kompetens. Du trivs med och har flera års erfarenhet av administrativt arbete i en omväxlande och tempofylld vardag. För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du vara en god kommunikatör. Som projektkoordinator har du många kontaktytor, vilket ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både på svenska och engelska. Du kan anpassa dig i olika situationer och har ett lösningsorienterat synsätt.

Du är en fena på struktur och koordinering samt har ett stort engagemang för struktur och noggrannhet. Vi ser även att du har erfarenhet av projektarbete i någon form och en förståelse för regelstyrda processer.

Goda kunskaper i Officepaketen och systemvana är ett krav.Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Emma Kilian på 011-199473, emma.kilian@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.