Hoppa till innehåll
Om tjänsten
En spännande roll som platschef på Sodexos site i Gävle som riktar in sig på måltidsservice inom skolmiljö. Här blir du ansvarig och leder arbetet genom fyra restaurangchefer i mottagningskök och tillagningskök som levererar måltider till 30 talet skolor och förskolor i kommunen.

I köken arbetar idag cirka 100 personer med både tillagning och servering. I rollen som platschef arbetar du för att utveckla personal, utveckla befintliga kundkontrakt, vinna nya affärer samt för att driva arbetet med att skapa, stärka och bibehålla långsiktiga relationer med kommunen. I rollen ingår även arbete med mål att stärka konkurrenskraften framåt. Detta görs exempelvis genom att skapa långsiktiga och goda affärsrelationer men även via effektivisering av kökens olika processer samt våra måltidserbjudanden. Du blir en del av en positiv och framåtsträvande organisation som präglas av medarbetare som är engagerade och delaktiga i verksamheten och som arbetar för våra kunders och medarbetares bästa.

Rätt person erbjuds ett spännande uppdrag där man kommer spela en stor roll i att utveckla Sodexos erbjudande inom mat, vilket är en strategisk prioritering både för Sodexo Sverige och för den globala koncernen. Vi ser gärna att personen är med i utvecklandet av affärsområdets erbjudande inom måltidskoncept samt övergripande affär.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Helhetsansvar för affären, inklusive resultatansvar och personalansvar
* Kvalitetsansvar samt arbete med uppföljning och utveckling av verksamheten
* Arbeta för att utveckla befintliga affärer och att vinna nya affärer
* Resultatuppföljning och budgetarbete inom verksamheterna
* Driva projektarbeten
* Utveckla Sodexos måltidserbjudande
* Delta i affärsområdets ledningsgrupp och i utvecklingen av vårt gemensamma arbete


Lämplig bakgrund
* Har erfarenhet från serviceleverans gentemot kommuner.
* Har erfarenhet med att arbeta med LEAN
* Har erfarenhet av personalansvar och resultatansvar
* Har tidigare arbetat med förändringsarbete
* Har goda kunskaper i svenska, både i tal & skrift. Grundläggande kunskaper i
engelska.
* Har goda erfarenheter av affärsrelationer och gillar kommersiellt arbete för att stärka affären
* Har god administrativ vana tillika dator- och systemvana vid goda kunskaper i MS
Officepaketet, framför allt Excel.Personliga egenskaper
Som person är det viktigt att du är affärsmässigt styrd och att du har ett driv att förändra och skapa bra service och en bra arbetsplats. Du behöver vara trygg som ledare, kommunikativ, prestigelös och lyhörd för att lyckas i ditt uppdrag.

Om företaget
Sodexokoncernen Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sodexo med SJR Executive Search. För mer information är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Hendrik Dahlgren på 070-471 59 03. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om SJR Executive Search
SJR Executive Search är en del av SJR, ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Vi rekryterar framtidens ledare och talanger på högsta nivå - människor som på riktigt gör skillnad i krävande miljöer. Vår vision är att genomföra rekryteringar som får företag och människor att växa och utvecklas.

SJR Executive Search grundades 2008 och är en del av koncernen SJR in Scandinavia AB (publ) noterat på First North.


SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Hässleholm
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Gävle
Organisation & ledning
Företagslogga
Gävle
Organisation & ledning
Företagslogga
Bollnäs
Organisation & ledning
Företagslogga