Hoppa till innehåll
SHIFT Electric Mobility logotyp

Mobil Elfordonstekniker, Gästrikland

Ansök nu
Vad vi erbjuder

Här på SHIFT får du möjlighet att arbeta med teknik i framkant där du tillsammans med oss får vara med och forma framtiden inom fordonsindustrin. Vi är ett snabbt växande företag där du kommer att ges möjlighet att växa med oss genom det ansvar du får men också genom möjligheten till kompetensutveckling som erbjuds. Allt detta i en flexibel och entreprenöriell miljö där du kan forma dina arbetsdagar utifrån dina personliga- och professionella behov. Hos oss på SHIFT har vi även ett stort fokus på vår kultur, våra värderingar och välmående hos vår personal vilket är något vi aktivt arbetar med.

Vad du kommer att göra

I rollen som Mobil Elfordonstekniker kommer du att täcka ett specifikt distrikt. Du kommer att ingå i ett team på drygt 20 tekniker i Norden där du kommer att ha ett stort fokus på just ditt område men kan vid behov behöva stötta upp någon kollega i ett annat distrikt.

En vanlig dag i rollen som Mobil Elfordonstekniker inkluderar att utföra olika typer av felsökning av tunga elfordon (bussar & lastbilar), service och reparationer men också viss administration direkt kopplat till det arbete du utför. En stor del av rollen innebär att vara på plats i våra kunders verkstäder och assistera dem på plats.


Huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Felsökning av elektriska och mekaniska fel på fordonen
  • Genomföra olika typer av servicekampanjer
  • Gör en inspektion och färdigställa fordon före leverans till kund
  • Reparera fordon och byta ut reservdelar vi behov
  • Rapportskrivning och administration

Vem är du


För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du är en flexibel person som kan anpassa dig till våra kunders och kollegors olika behov, detta med ambitionen att alltid leverera riktigt bra service. Du bör även vara självständig som person och kunna ta eget ansvar och planera för det arbete som behöver utföras. Slutligen bör du vara någon som verkligen ser värdet av- och har förmågan att bygga goda relationer med människor omkring dig.


Övriga krav för rollen är:

  • Arbetslivserfarenhet och kunskap som mekaniker
  • Har ett intresse för ny teknik och fordon
  • B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Placering


Den här rollen utgår från Gästriklands regionen.

Din ansökan

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Om så är fallet ansök genom att skicka ditt CV till oss.

Om du har ytterligare frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Filip Starck, filip.starck@shiftemobility.com

Om du har ytterligare frågor angående rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare: Rizah Ferati, rizah@northcastleab.com

Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess så kan du läsa här:
https://career.northcastleab.com/pages/rekryteringsprocess-och-faq
SHIFT Electric Mobility logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SHIFT Electric Mobility finns till- och verkar för att möjliggöra elektrifieringen. Vår ambition är att påskynda övergången till elektrisk mobilitet av tunga elfordon i de nordiska städerna genom att erbjuda våra eftermarknadstjänster. Vi som bolag finns aktiva i Sverige, Norge, Finland och Danmark där våra kompetenta medarbetare arbetar för att säkerställa tillförlitligheten i driften av våra kunders fordonsflottor.

Vi befinner oss nu i en stark tillväxt och letar därför efter nya kollegor som vill vara med på vår fortsatta resa när vi nu rekryterar nya Mobila Elfordonstekniker runt om i Sverige
https://www.shiftemobility.com/