Setra - Industrielektriker till vår anläggning i Gävle

Setra - Industrielektriker till vår anläggning i Gävle

Välkommen till Setra - ett av Sveriges största träindustriföretag

Setra erbjuder dig en roll på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Företagskulturen präglas av ansvar, engagemang och nytänkande. Som industri-/automationselektriker kommer du att ingå i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av våra sågverk med tillhörande kringutrustning. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av två delar, där den ena står för akut felavhjälpning i vår maskinpark. Den andra delen består av löpande/planerat underhåll. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är allmän felsökning, enklare rotorsaksanalyser, viss PLC etc.

Allt arbete görs på Setras fabriksområde i Gävle. Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid med jour var fjärde vecka.


Vi söker dig
som har gymnasieutbildning inom el och automation, kanske har du även ett par års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet av felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustning, där erfarenhet av Siemens och Beckhoff är meriterande. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du är en positiv och vetgirig person som tar stort eget ansvar och som ser utmaningar som en chans till att utvecklas. Du motiveras av variation, problemlösning och att få bidra med kunskap till teamet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse


Kontakt och ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Setra med Infinity Industry Solutions. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Peter på tel. 0733-010273. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på - våra kunder, naturen och samhället. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Och trä är väldigt grönsamt.

Alla våra produkter har sitt ursprung i ansvarsfullt brukade skogar i några av världens bästa råvaruområden för barrträ. I våra anläggningar förvandlar vi skogsråvaran till klimatvänliga produkter för byggande och boende åt våra kunder runtom i världen.

Vi säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån till kunder inom pappers- och massaindustrin samt till energiframställning.