Hoppa till innehåll
Rörick Elektriska Verkstad AB logotyp

Montör till Rörick Elektriska i Gävle!

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Peter Sterner
Email
Är du intresserad av att bli en del av vårt framgångsrika företag? Vi välkomnar dig till vår etablerade organisation, som är mitt uppe i en spännande förändringsresa. Vi erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete står i centrum, med ett starkt team redo att stödja din framgång i din nya roll.

Vi Erbjuder:
Vi sätter värde på våra medarbetares välmående. Hos oss strävar vi efter en trivsam och givande arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och professionellt. Välkommen att bli en del av vårt team och ta del av dessa fördelar.

Arbetsuppgifter:
I din roll kommer du att hantera varierande arbetsuppgifter, inklusive akuta och planerade reparationer. Detta arbete utförs både i vår verkstad och på plats hos våra kunder, vilket kan innebära resor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med en praktisk gymnasieutbildning inom relevant område och några års erfarenhet som industrimontör, bilmekaniker, elektriker eller servicetekniker. Det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet som mekaniker eller om du har erfarenhet av att meka hemma. Du bör vara skicklig på att använda verktyg, arbeta utifrån ritningar och dokumentera ditt arbete noggrant. Dessutom krävs ett B-körkort.

Personliga egenskaper:
Som individ är du driven, engagerad och har starkt servicefokus samt flexibilitet. Du är noggrann, ansvarsfull och har god social kompetens. Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Vi erbjuder en professionell och engagerande arbetsmiljö med möjligheter till personlig utveckling och en positiv arbetsatmosfär i ett sammansvetsat team.

Om Ansökan:
Vänligen ansök snarast då urvalet sker löpande. Klicka på "Ansök nu" och märk din ansökan med "Ansökan Montör Gävle".
Välkommen att ansöka och bli en del av vårt positiva och engagerade team.

Liknande Jobb

Rörick Elektriska Verkstad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rörick Elektriska Verkstad AB är en av nordens ledande serviceverkstäder för elmotorer, pumpar och växellådor. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med felsökning, service och reparationer där vi erbjuder lösningar efter kundens önskemål. Rörick ingår i Momentum Group AB som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.rorick.se