Konstruktionschef till Rolba Svenska AB

Konstruktionschef till Rolba Svenska AB

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara med och forma Rolbas framtid?
Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö, ofta med flera parallella uppdrag. Tillsammans med duktiga medarbetare kommer du att direkt påverka våra produkter och företagets förmåga att nå sina mål. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Som konstruktionschef i på Rolba ingår du företagets ledningsgrupp.
Om du dessutom vill få utlopp för din kreativitet och "triggas" av att se din avdelnings arbete utvecklas från tanke till färdig produkt kommer du att trivas hos oss. Utveckling, Modularisering, Design samt löpande ritningsarbete är vanliga uppgifter på avdelningen där du blir en viktig del i att leda och fördela arbetet på bästa sätt för att nå uppsatta mål för avdelningen och företaget. I tjänsten ingår också fullt personalansvar för din avdelning bestående av 5 personer med kompetens inom hydraulik, el, 3D CAD, mekanisk konstruktion samt högtycksspolning och vakuumteknik.

Din profil

Som person ska du vilja ta ett stort ansvar, du är resultatorienterad, självgående, lyhörd, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Att driva och entusiasmera dina kollegor är en självklarhet för dig.
För att bli framgångsrik i din roll som konstruktionschef på Rolba ser vi att du har erfarenhet eller utbildning inom arbetsledning, personalansvar och projektledning samt besitter en stor teknisk förståelse. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att jobba nära kunder, besitter ett genuint teknikintresse och har praktiskt erfarenhet av tillverkning. Har du dessutom erfarenhet från fordonsindustrin, design och konstruktion, är utbildad Högskole- eller civilingenjör inom maskinkonstruktion eller motsvarande är det mycket meriterande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag är 2018-09-23, vi jobbar med löpande urval.
Varmt välkommen med dina frågor till Maria Lehnbom, maria.lehnbom@clwork.se, 073-351 27 10
Mer info
Kontaktperson Maria Lehnbom
Telefon 0733512710
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rolba Svenska AB i Hedesunda grundades 1962, verksamheten omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt. Företaget omsätter ca: 140 mkr och är idag 55 st anställda. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med ett personligt engagemang. Våra marknadsandelar ökar stadigt i Sverige, Finland, Norge, Danmark samt England och vi är en ledande tillverkare av högkvalitativ utrustning för slamsugning, högtrycksspolning monterade på lastbilschassier. Vår kundkrets finns inom företag och kommuner.
Läs mer på www.rolba.se