Hoppa till innehåll
Ramudden AB logotyp

Ramudden söker Ekonomichef Sverige

Publiceringsdatum
03 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en Ekonomichef till vår svenska organisation, tjänsten är ny hos oss och du kommer att få möjligheten att vara med och påverka utvecklingen.

OM TJÄNSTEN
Som Ekonomichef ansvarar du för att se till att verksamhetsmål och ekonomiska rapporter följs upp. Du ansvarar för analys, utvärdering, prognos, kontroll samt företagets ekonomiska planering. Vidare stöttar du och ger ekonomisk rådgivning till den svenska verksamheten och utbildar våra platschefer i ekonomi kopplat till affären. Du kommer att ha ett nära samarbete med Sverigechefen för att identifiera och säkerställa framdrift av nationella strategiska initiativ som ska införlivas i verksamheten.

I dina arbetsuppgifter ingår att ta fram analyser och underlag på exempelvis depåer, fordon och budgetarbete. Du kommer att arbeta med prisanalyser och optimering samt lönsamhetsanalyser och förbättringsinitiativ över våra regioner och depåer. Vidare kommer du att implementera processer och följa upp kreditvärdighet hos kunder samt förbättringsåtgärder vid fakturering och betalning.

Inom Ramudden-koncernen finns en Ekonomiavdelning som sköter allt löpande arbete och bokslut. Ekonomiavdelningen är placerad i Gävle.

I rollen rapporterar du till Sverigechefen. Du ingår i Sveriges ledningsgrupp och resor runt om i Sverige ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi ser gärna att du utgår från Sundsvall eller Stockholm.

OM DIG
Vi söker dig som har mycket god företagsekonomisk förståelse samt god analytisk förmåga. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba med ekonomisk styrning och nyckeltal i företag. Tidigare erfarenhet av budget- och verksamhetsansvar med goda resultat är meriterande.

B-körkort är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska då engelska är vårt koncernspråk.

Vidare ser vi att du har förmågan att få människor omkring dig att arbeta åt samma håll. Det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika avdelningar vilket kräver att du har en hög social kompetens, har lätt för att samarbeta och inte minst har en pedagogisk förmåga för att kunna förklara ekonomi till medarbetare i organisationen.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

ÖVRIGT
Sen 2020 ingår vi i Ramudden Global - världens största bolag inom arbetsplatssäkerhet för kritisk infrastruktur i trafikerade miljöer. Ramudden Global finns idag i 11 länder och har över 4.500 anställda.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Peter Stridsberg, Sverigechef
070 228 69 97
peter.stridsberg@ramudden.se

Liknande Jobb

Ramudden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vi finns idag på ett 90-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 3 miljarder SEK per år och har ca 1300 anställda. I Sverige har vi 49 depåer.

Det som driver oss är att alla ska komma hem oskadda varje dag. Det gäller de som jobbar på arbetsplatsen, de som måste passera förbi och oss själva.