Hoppa till innehåll
Proseal AB logotyp

Teknisk administratör

Publiceringsdatum
26 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anders Ljungberg
Email
Telefon
Som teknisk administratör på
Proseal ansvarar du i stort för att administrera och planera servicegruppens dagliga och långsiktiga arbete. Du är delaktig i att utveckla och förbättra våra rutiner och processer.

I arbetsuppgifterna som varierar en del ingår bl.a inköp av produkter, orderhantering av arbeten mot kunder, lagerhantering, inventering, in- och utleveranser av produkter.

Förutom att stödja servicegruppen ska du säkerställa en god arbetsmiljö på verkstaden för ditt team tillsammans med företagets servicechef i Gävle.

Vidare arbetar du för ett väl fungerande och nära samarbete med Proseal´s försäljningsorganisation och andra interna funktioner inom företaget.

Tjänsten är en ny roll inom serviceorganisationen i Gävle vilket kommer innebära att du tillsammans med servicechefen utvecklar och utformar rollen efter organisationens behov som växer kraftigt.
Proseal AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 dec. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProSeal är ett företag med stort kunnande och mångårig erfarenhet inom tung industri.

Vi är ett verkstadstekniskt försäljnings- och underhållsföretag med kontor och verkstad i Gävle och Karlstad. Professionalitet, kvalité, hälsa och säkerhet är några av våra ledord och vi tror på medarbetarens förmåga att arbeta kvalitetssäkert och utöva ett kundfokus. Vi strävar efter att medarbetarna ska ta del av företagets utveckling och vill ta vara på medarbetarnas åsikter och idéer. Hos oss har du chansen att påverka och tillsammans skapar vi en säker, utvecklande och trivsam arbetsplats.
http://proseal.se

Liknande Jobb

Gävle
Industri & Anläggning
Företagslogga
Gävle
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Ljusdal
Organisation & ledning
Företagslogga