Hoppa till innehåll
PP Såg & Borr AB logotyp

Verkstads/ Servicemekaniker

Har du ett stort intresse av verkstad, underhåll och reparation?
Vi söker nu en händig och mångsidig mekaniker med servicekänsla till PP Såg & Borr där du kommer att bli en viktig del av vår totala verksamhet. Har du ett strukturerat arbetssätt med god förmåga till eget initiativtagande samt trivs med att ha väldigt varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rollen för dig!

Om rollen

Som mekaniker på PP Såg & Borr är du ansvarig för vår totala verkstad, all service samt alla dess olika reparationer. Vi söker dig som är både händig samt har erfarenheten och mångsidigheten av att arbeta som mekaniker. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett sinne för ordning och reda med ett stort fokus på att vara lösningsorienterad med ett intresse för att leverera god service både internt som externt. Du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt och trivas med att ha varierande arbetsuppgifter.


Arbetsuppgifter:


Reparationer och underhåll avseende vår maskinpark

Organisering och strukturering av verkstad

Fältreparationer förekommer

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på 6 månader. Du kommer att arbeta dagtid men viss kväll- samt helgtjänstgöring kan förekomma. Din placeringsort är Gävle.

Du
Vi tänker oss att du har erfarenhet av verkstad, maskinel, hydraulik och enklare svetsarbeten. För att trivas i rollen ser vi gärna att du sedan tidigare har arbetat som mekaniker samt inom ett servicerelaterat yrke. B-körkort är ett krav och BE- och C-kort är meriterande.

Din personlighet
Vi söker dig med en hög servicekänsla, är lyhörd och flexibel. För rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt där du är både noggrann och ansvarsfull samtidigt som du har ett lösningsorienterat förhållningssätt med fokus på utveckling och förbättring. Som person ska du uppskatta mångsidigheten och kunna anpassa dig till varierande arbetssituationer och arbetsuppgifter. Vi ser även du är en ödmjuk och prestigelös person som har förmågan till att kunna hjälpa till och stötta där behovet är som störst för tillfället.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Om oss
Sedan starten 1983 har PP Såg & Borr arbetat med håltagnings- och rivningsentreprenader, ständigt med kunden i fokus. Vår gedigna erfarenhet och moderna utrustning resulterar i högklassiga arbeten enligt. Vårt huvudkontor ligger i Gävle, vi har lokala kontor i Falun, Bollnäs och Sundsvall samt systerbolaget PPSÅAB i Kiruna.

PP Såg och Borr utför b.la. håltagning, rivning, pålning, slipning, lättrivning och är idag ca. 60st anställda. Företaget ägs idag av Pelle Palmqvist och omsätter årligen cirka 80-100 mkrAnsökan och info

Din ansökan skickar du med bifogad CV och Personligt brev till nedan mail: anders.wikland@ppsagoborr.se

För mer information om rollen så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Wikland på mail anders.wikland@ppsagoborr.se telefon: 070-6600862

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Anders Wikland
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)

Liknande jobb