Junior Redovisningsekonom / Ekonomiassistent till Cibes Lift

Junior Redovisningsekonom / Ekonomiassistent till Cibes Lift

LoggaTjänstebeskrivning & erbjudande
Cibes Lift Group är ett företag under stark tillväxt och nu söker vi en driven kollega till vår ekonomiavdelning där du blir anställd av PerformIQ de första 6 månaderna med goda chanser till anställning direkt hos Cibes.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande redovisning vilket innebär:
- bokföra ett eller flera bolags löpande aktiviteter
- avstämningar, periodiseringar och avskrivningar
- skatte och momsredovisning
- månadsbokslut

Du kommer också att tillsammans med dina kollegor att arbeta med diverse kundreskontraarbete så som:
- fakturering
- kreditering
- mottagande av inbetalningar
- återrapportering
- påminnelsehantering

Du kommer även att stötta löpande i leverantörsreskontraarbetet och ta emot fakturor samt se till att de blir attesterade i tid samt arbeta med utbetalningar.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och ett starkt engagemang. Du kommer att få ett varierande arbete där du får lära dig massor inom ekonomiområdet.

Personprofil
Vi tror att du är i början av din karriär inom ekonomiområdet och har något års erfarenhet av löpande redovisning och/eller reskontraarbete.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller några års erfarenhet inom redovisning och/eller kundreskontra.
Vidare har du jobbat i ekonomisystem och det är meriterande om du har erfarenhet av Monitor.

Du jobbar lika bra självständigt som i team, har god initiativ- och samarbetsförmåga, är strukturerad och bra på att prioritera. Du är noggrann och är van att hålla deadlines i ditt arbete.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Junior redovisningsekonom.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: 6 månader med goda chanser till anställning hos Cibes
Arbetstider: Kontorstider
Plats: Gävle

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos Cibes.
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Sofie Lindström på sofie.lindstrom@performiq.se

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Cibes Lift Group är Europas ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, modulbaserade hissar av svensk kvalitet och design. Produkterna är anpassade för den offentliga och privata marknaden. Försäljning, montage och underhåll tillhandahålls av företagets globala nätverk av dotterbolag och partners. Cibes har sitt huvudkontor och produktionsanläggning i Gävle och har + 1000 anställda, ett samarbetsnätverk i över 50 länder och dotterbolag i ett 20-tal länder.

Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.