Partykungen söker Gävles bästa kundtjänstmedarbetare

Partykungen söker Gävles bästa kundtjänstmedarbetare

Om företaget

Grå dagar, ekorrhjul, tidiga morgnar och det eviga livspusslet. Ja det är mycket i livet som kan kännas tråkigt och finns det något som är värre än tristess? På Partyking/Partykungen har vi bestämt oss för att ta fighten mot all tristess. Vi är medicinen mot det tråkiga, vi livar upp vardagen och vi gör livet till en enda stor fest. För vem vill inte ha mer fest i livet?

Partyking AB har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partykungen är fackligt anslutna till Unionens kollektivavtal. Vi håller till i häftiga, nybyggda lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Halloween närmar sig med en ryslig fart och därför söker vi nu stadens bästa kundtjänstmedarbetare för uppdrag på Partykungen under höstens högsäsong! Om du är en social och serviceinriktad problemlösare tror vi att du kommer passa bra i den här tjänsten - läs vidare för att få veta mer!

Som kundtjänstmedarbetare på Partykungen har du varierande arbetsuppgifter där kundkontakt via telefon, chatt och mejl utgör merparten av dina dagar. Du blir del av ett glatt och fartfyllt gäng som arbetar med kundsupport. Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa kunderna med deras frågor kring produkter och order, samt att ta emot beställningar och övrig administration. Du hanterar ärenden som kommer in via telefon, chatt och mejl från kunder primärt i Sverige men det kan även förekomma ärenden från kunder i övriga Norden.

Kundtjänsten är öppen vardagar och arbetet kommer att schemaläggas under såväl dagtid som kvällstid. De flesta tjänsterna är på heltid men vi tar även gärna emot ansökningar från dig som studerar på högskola eller universitet och vill arbeta extra under hösten.

Din profil

Vi tror att du som söker den här tjänsten brinner för att ge service i världsklass, gillar problemlösning och har förmågan att alltid ge kunden det där lilla extra. För dig är ingenting omöjligt och ditt sätt att vara präglas av prestigelöshet. I arbetet har du mycket kontakt med både kunder och kollegor, vi tror därför att du har en god kommunikativ förmåga, är social och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi söker dig som har jobbat inom service tidigare, kanske har du även arbetat med kundtjänst eller administration. Viktigast är dock att du trivs med telefon och dator som främsta arbetsredskap och att du alltid är nyfiken på att lära dig nya saker. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska, kan du fler nordiska språk ser vi det som meriterande.

Partykungens syn på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Vi strävar efter att vår arbetsplats speglar mångfalden hos våra kunder och samhället i stort och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen under cirka 5 till 7 veckor.

Ansökan

Vill du bli en del av Clockwork och jobba på Gävles festligaste företag? Klart du vill! Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då urval sker löpande. För vidare frågor kontakta Tove Skärberg på 073-351 27 18 eller tove.skarberg@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tove Skärberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se