First Line Supporttekniker

First Line Supporttekniker

Nu söker vi  flera First Line Supporttekniker till ett företag i centrala Gävle. Har du ett genuint intresse för IT och vill få en bra start på din IT-karriär? Har du erfarenhet eller utbildning inom IT, teknik eller support? Då är det dig vi söker!

Som supporttekniker är din främsta uppgift att stötta, guida och hjälpa användare med teknisk support över telefon, mejl och ärendehanteringssystem. Du kommer arbeta i en Windowsbaserad miljö med bland annat felsökning och hantering av konton samt behörigheter. Du kommer trivas i rollen om du är serviceinriktad, gillar att hjälpa andra med tekniska problem och drivs av att hitta lösningar! 

Du blir en viktig del av servicedesken i centrala Gävle och kommer ingå i ett härligt team där ni tillsammans löser och hanterar inkommande ärenden från kunder. Ditt team samt dina ledare är ditt bollplank och ni strävar tillsammans efter att uppnå gemensamma mål. Din kunskap och kompetens tas väl om hand och visar du framfötterna finns det på sikt goda möjlighet att utvecklas vidare inom organisationen. 

Vi söker dig som…

  • Är kommunikativ och pedagogisk i dialog med kollegor, kund och användare
  • Siktar mot en IT-karriär
  • Är engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad
  • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska 
  • Har intresse, erfarenhet eller utbildning inom IT

Det är meriterade om du har erfarenhet av liknande roll inom IT-support, genomfört IT-utbildning eller arbete inom Windows operativsystem, Officepaketet, Office365, Active Directory och Citrix.

Arbetet utförs på varierande arbetstider på heltid och du behöver vara öppen för att arbeta både dagtid och kväll. 
Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos företaget som har kontor i centrala i Gävle. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning. Företaget har som ambition att kunna erbjuda anställning därefter.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Nyfiken på att veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se.

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se