Hoppa till innehåll
NXTjobb logotyp

Säljare till AllKontor i Gävle

Ansök nu
Uppdraget
I uppdraget som säljare är ditt mål att driva försäljning och bygga långsiktiga relationer med våra kunder i Gästrikland och även Hälsingland.

Du kommer att ansvara för ditt egna geografiska område. Det är en dynamisk roll med flera kontaktytor och kundbredd där du med tempo, snabba beslut, energi och relationsskapande bidrar till vår framgång. Till din hjälp har du en bred produktportfölj med några av marknadens starkaste varumärken, moderna rapporteringsverktyg, en starkt försäljnings- och service inriktad organisation samt ditt engagerade och prestigelösa team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva affärerna och utveckla kunderna genom att:
 • Besöka befintliga kunder och även arbeta aktivt med nykundsbearbetning
 • Konsultera dina kunder och utveckla samt optimera affären
 • Ta ett helhetsansvar för dina befintliga kunder i distriktet
 • Avtalsförhandling och uppföljning på detta
I rollen utgår du från vårt kontor i Gävle och efter din provanställning tillhandahålls en tjänstebil. Du rapporterar till direkt till bolagets VD tillika försäljningschef och blir dessutom del av ett drivet team av fältsäljare.

Med engagemang och mångfald skapar vi vår framtid genom att utveckla affärer i partnerskap med våra kunder!

Vem söker vi?
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som:
 • Är självgående och har god förmåga att strukturera, planera och följa upp
 • Är en doer med hands-on-mentalitet; du strävar efter att jobba proaktivt, söker själv upp det du behöver och tar ansvar för dina kunder, dina affärer och din egen utveckling
 • Är en ödmjuk lagspelare som inspirerar andra att prestera mer och vinna tillsammans
 • Är en social, driven och nyfiken person som brinner för försäljning och relationsskapande
 • Har skinn på näsan och hanterar olika situationer med en positiv inställning
 • Trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en föränderlig miljö
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har:
 • Erfarenhet av uppsökande försäljning/kundkontakt
 • B-körkort
 • Behärska svenska såväl som engelska. Har du även kunskap i ett tredje språk ser vi det som meriterande då vårt mål är att vår säljkår ska spegla mångfalden hos våra kunder och samhället i övrigt
Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med stort fokus på hållbarhet i alla led. Utveckling genom coachning, ditt arbete och vår egna säljutbildningskola. Förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil. Möjlighet till flexibla arbetstider, marknadsmässig lön, tjänstebil, pension, personlig- samt yrkesmässig utveckling.

Sök jobbet!
I våra rekryteringar samarbetar vi med NXTjobb.
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen samt eventuellt personlighets- och kapacitetstest.

Om det är något du funderar över så är du är varmt välkommen att kontakta någon av våra rekryteringskonsulter Jan Hedman på 076-014 81 00 eller Anna-Klara Holgersdotter på 070-453 81 88

Din ansökan gör du på nxtjobb.se.

Urval och intervjuer sker löpande
Mer info
Kontaktperson
Jan Hedman
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare