Hoppa till innehåll
Menair AB logotyp

Driven och engagerad servicetekniker sökes med Stockholm och Norrland som arbetsplats!

Ansök nu
Drivs du av variation i ditt arbete, att själv få planera och organisera dina arbetsdagar? Ser du möjligheten att få resa i arbetet som en bonus och gillar att skapa goda relationer med dina kunder? Då har du hittat rätt. Nu letar Menair AB efter förstärkning i sitt team med en kollega som kan axla rollen som servicetekniker inom både Stockholm och Norra Sverige.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbete med service, reparation, underhåll och montage av ventilation/kyla/klimatanläggningar. Som servicetekniker hos Menair är dina huvudsakliga arbetsgifter att driftsätta och serva klimatanläggningar och luftbehandlingsaggregat hos kunder i Stockholm och Norra Sverige.

Du kommer att utgå från ditt hem och ansvarar själv för att både planera och organisera dina arbetsdagar så att dina tilldelade arbetsorders utförs effektivt. Du kommer att kunna nyttja en servicebil för resor i dina uppdrag, men för uppdrag på längre distans tillkommer även flygresor. Denna tjänst kommer att innebära en del övernattningar, ibland flera nätter per vecka.

Du kommer att arbeta med
 • driftsättning och injustering av produkter/anläggningar
 • service och underhåll av ventilationsaggregat med tillhörande utrustning
 • service och kontroll av styr- och reglersystem
 • kundkontakt, kundvård
 • problemlösning
Din profil
Vi söker dig som är tekniskt kompetent inom ventilation och styr- och reglerteknik. Du är en självständig person och du brinner för att leverera service av högsta kvalitet. Vidare har du en god problemlösningsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt, samt bra på att kommunicera och vet hur du skapar en god relation med dina kunder. Vi tror även att du är duktig på att planera, organisera och effektivisera ditt arbete.

Grundläggande krav
 • Teknisk utbildning eller motsvarande flerårig erfarenhet
 • Erfarenhet från ventilation/klimatanläggning/luftbehandling
 • Kunskaper inom styr & reglerteknik
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Körkort B
Det är även meriterande om du har något av följande:
 • Energiutbildning
 • Driftutbildning
 • Kylcertifikat
 • Ventilationsteknik
Tjänstens omfattning
Tillträde snarast/enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsområden är Stockholm och Norrland.
Heltid.

Ansökan tas endast emot via www.lernia.se. Har du frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Elin Nordström 072-2035827, alternativt elin.nordstrom@lernia.se.

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Menair AB har sedan 1980 arbetat med försäljning och service av luftbehandlingsaggregat till olika typer av fastigheter i Sverige. I 40 år har de varit marknadsledande i Skandinavien med luftavfuktare för simhallar och lanserar nu en ny generation luftavfuktare och ventilationsaggregat på den svenska marknaden.
Menair har avtal med Euroclima för marknadsföring, försäljning och service i Sverige. Euroclima är en av Europas 10 största tillverkare av luftbehandlingsaggregat.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare