Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du erfaren mekaniker med kunskap inom diagnos? Just nu bygger vi nya lokaler med inflytt 2024/2025 och söker dig som vill vara en del av vår expansiva resa framåt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Som mekaniker kommer du att aktivt leta efter fel på kundens fordon för att minimera kundens stillestånd så mycket som möjligt. Du kommer också att ansvara för att service och underhåll av fordon utförs enligt tillverkarens anvisning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för reparationer efter samråd och instruktioner med kundmottagaren.
  • Ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad.
  • Ansvara för handverktyg och annan verkstadsutrustning.
Din profil

Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana.

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är ett stort plus för oss om du har arbetat som mekaniker av tunga fordon tidigare, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära!

Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är:
  • Utbildning inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kompetens inom tung kyla, el och hydraulik
  • Erfarenhet av DAF, MAN , Mercedes, Scania och Volvo.
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE, och D är meriterande
Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Gävle, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast lön, verkstadsbonus och friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är dagtid. Tjänsten kommer att övergå till två skift efter årsskiftet.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Tommy Andersson på Tommy.andersson@maltemanson.com alt på 026-66 38 84

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.

Sökord: lastbilsmekaniker
Malte Månson Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns idag i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Med senaste förvärvet av Experten Group har vi idag 27 verkstäder och omsätter ca 650 mkr i koncernen. Vår värdegrund bygger på att vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Det är något vi lever efter varje dag. Som medarbetare hos Malte Månson omringas du av ca 300 medarbetare där alla strävar efter att ge kunderna bästa möjliga service. Läs mer på vår hemsida: www.maltemanson.com