Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

CNC - operatör? Vi hittar din drömarbetsplats!

Ansök nu
Nu har du som är CNC-operatör chansen att hitta din drömarbetsplats med hjälp av oss på Lernia! Vi väntar på din ansökan!

Arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet går först och främst ut på att ansvara för den dagliga driften av maskiner och se till att företaget når sina uppsatta produktionsmål. Du kommer att utföra enklare programmering, ställa in och rigga CNC-maskiner, kontrollmäta och avsyna detaljer, arbeta med CNC-styrda maskiner och förstå och läsa maskinkod. Som CNC-operatör tillhör du produktionsavdelningen och rapporterar till avdelningschefen.

Formella krav
  • Utbildning och/eller erfarenhet som CNC - operatör
  • Ritningsläsning, programmering och mätteknik
  • Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift
  • Att du kan arbeta 2-skift och/eller nattskift
Meriterande

* har vana av att arbeta med olika verktyg inom CNC

Personliga egenskaper
Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök gärna tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi har inte möjlighet att ta emot frågor under processen så vid frågor är du välkommen att mejla till sait.bajrami@lernia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs gärna mer om oss på www.lernia.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning är Sveriges största bemanningsföretag inom industrin.
Vi söker nu dig som har utbildning och/eller erfarenhet som CNC operatör. Under din intervju hos Lernia får du framföra vad du anses viktig hos din blivande arbetsgivare, därefter matchas du ut mot det företag som bäst motsvarar dina önskemål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare