Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Taktisk inköpare

ValueOne söker en Taktisk inköpare till ett globalt tillverkande företag i Gästrikland. Detta är ett heltidsuppdrag som i förlängningen syftar till att övergå till anställning hos kunden. Tilltänkt start är under våren.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • marknadsmässig tjänstepension
 • generös sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Om rollen
Som Taktisk inköpare ansvarar du för att utveckla ett långsiktigt samarbete med leverantörer, driva förhandlingar, upprätta avtal samt arbeta med leverantörsutveckling. I ditt ansvarsområde ingår även supply planning för tilldelade artiklar och leverantörer samt ansvar för kostnadsutveckling inom utpekade områden.

Det finns möjlighet att arbeta delvis på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Taktiskt inköp av direkt material och viss legotillverkning
 • Materialplanering och lagerstyrning.
 • Förhandla och upprätta nya avtal samt omarbeta befintliga.
 • Utveckla ett långsiktigt samarbete med företagets leverantörer.
 • Mäta och följa upp leverantörernas leveransprestation och driva åtgärdsprogram mot leverantörer som inte uppnår målen.
 • Vara delaktig i förbättringsprojekt i syfte att utveckla och effektivisera inköpsarbetet.
Erfarenhet och kompetens
För den här rollen söker vi dig som har minst tre års erfarenhet inom taktiskt inköp. Vidare har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis industriell ekonomi, inköp eller logistik. Branscherfarenhet från tillverkande industri är meriterande.För att trivas i rollen bör du ha intresse för att driva åtgärdsprogram mot leverantörer och kunna hitta lösningar på uppkomna materialförsörjningsproblem. Du är en van förhandlare och har gedigen erfarenhet av att upprätta och revidera avtal. Den vi söker bör ha god kommersiell förståelse och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Erfarenhet av att analysera inköps- och logistikdata i Excel är meriterande. Som person är du driven, kommunikativ samt har lätt för att ta initiativ och fatta beslut. Vidare är du duktig på att jobba med flera processer parallellt.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79.
Mer info
Område
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare