Registrator sökes till uppdrag i Gävle!

Registrator sökes till uppdrag i Gävle!

Arbetsbeskrivning

Som registrator på myndigheten kommer du att arbeta i ett team bestående av 6 registorer som arbetar myndighetsövergripande främst med följande arbetsuppgifter:
  • Registrering av allmänna handlingar
  • Ge råd i registreringsfrågor inom myndigheten
  • Genomföra registreringskontroller
Tjänsten är placerad i Gävle, men efter introduktion finns efter överenskommelse möjlighet att arbeta viss tid på distans.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, kan arbeta strukturerat och är självgående, du behöver även ha en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har:
  • Gymnasieutbildning inom ett högskoleförberedande program
  • Minst 1års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem
  • Goda kunskaper i den lagstiftning och det regelverk som styr registratorsfunktion i offentliga verksamheter
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Gävle med start omgående och löper tom. 2023-04-30. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Elvira Björebäck
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Elvira Björebäck
Område Gävle
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.