Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Large Account Manager till Samhall, Gävle / Sundsvall

Ansök nu
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många.

Samhall söker nu en Large Account Manager till Gävle och Sundsvall med placering på någon av orterna.

Om rollenRollen som Large Account Manager är bred och dynamisk med flertalet kontaktytor externt men även internt. Du får utrymme att vara kreativ i ditt arbete när du bearbetar kunder och prospekt bland privata medelstora och stora företag. Tjänsten kommer att fokusera på Samhalls områden inom servicetjänster och fastighetstjänster. Du kommer arbeta både mot befintliga kunder för att utöka deras engagemang genom fler affärsmöjligheter och bearbeta prospekts för nyetablering.
  • Ansvara för kalkyl och teckna avtal
  • Planera för utveckling och tillväxtmöjligheter
  • Bygga relationer med kund och interna kontakter
  • Skapa tillväxt inom ditt tjänsteområde hos både nya och befintliga kunder
I den här rollen rapporterar du direkt till Försäljningschef som är placerad i Stockholm. Vi erbjuder dig att arbeta i en hybridlösning där du utgår både från kontoret och hemmet. Det är ca 1-2 resnätter per månad i rollen.

Din erfarenhet
Vi ser att du har några års erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat. Du har erfarenhet att arbeta mot större företag och det är meriterande om du har jobbat med försäljningsprocesser som kräver viss projektledning och internt samarbete. Din framgång grundar sig delvis i att du kan driva frågor och samarbeta med andra nyckelpersoner under hela säljprocessen, från ett första säljmöte till implementering ut i driften. Vi ser gärna att du är engagerad i olika nätverk som LinkedIn och likande i syfte att skapa nya kontakter och i förlängningen nya affärsmöjligheter. Du är van att jobba i CRM-system och har bra kunskaper i Excel. Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande gärna inom sälj/marknad.

Personliga egenskaperSom person är du nyfiken, intresserad och det ger dig energi att träffa nya och befintliga kunder. Du beskriver dig som orädd och målmedveten, du trivs med att jobba resultatinriktat. Du ett starkt eget driv, ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du drivs av att göra affärer och har en hög social kompetens som präglas av öppenhet. Det är lätt för dig att samarbeta och bygga nätverk, både externt och internt.

Du känner igen dig i Samhalls värderingar: Uppmärksam, Pålitlig och Engagerad.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar Samhall med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Dire 0703 001016 frida.dire@jerrie.se eller Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se
Välkommen med din ansökan!

Ansökan är öppen tills vi har tillsatt tjänsten. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail pga GDPR. Vi tillämpar provanställning och genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta:
Siwert Ahlm Unionen, 070-546 87 17, Asim Zilic SACO, 070-359 45 15 eller Maria Sköld, Ledarna 073-063 50 40
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare