Elektriker, Ställverksmontörer och Linjemontörer

Elektriker, Ställverksmontörer och Linjemontörer

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och söker nu fler El-utbildade medarbetare som Elektriker, Ställverksmontörer och Linjemontörer för jobb i Gävleborg med omnejd!

Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng. Vi lägger stor vikt vid att alla trivs med sina uppgifter på sin arbetsplats och vi ser till att alla har det bra tillsammans. Det finns alltid stora utvecklingsmöjligheter och det är något vi fokuserar på!

Arbetsuppgifterna kommer att innefatta b.l.a följande:
  • Kabelarbeten 0,4-36KV.
  • Installation, ombyggnation av nät och kraftstationer.
  • Montage av LSP och HSP - ställverk.
El-utbildning är ett krav för tjänsterna.

Kontakt:
Mikael lindgren
070-6586563
Mikael.l@iprod.se

Magnus Gavell
070-6996087
Magnus.g@iprod.se
Mer info
Kontaktperson Mikael lindgren
Telefon 070-6586563
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.iprod.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industriprodukter bedriver entreprenad och montageverksamhet åt i första hand industri och kraftbolagen. Tjänster. Installation av HSP/LSP-ställverk och transformatorstationer samt skenbryggor. Vi bygger själv kundanpassade lågspänningsställverk i mindre omfattning samt har ett gott samarbete med ett flertal leverantörer av ställverk, vi bygger även kundanpassade skenbryggor i vår verkstad eller ute på fält. Kabelförband och skarvar 0,4- 40kV Vi levererar och installerar kabelförband för låg och högspänning med tillhörande kanalisation. Vindkraft Vi arbetar inom flera olika områden vindkraftsindustrin tex. kabelförläggning ställveksmontage mm. Luftledning Vi bygger om och nybyggnad av kraftledningar inom 0,4 till 130kV. Elinstallation Vi uför elinstallationer inom alla områden. Ställverk/datagolv Vi levererar och monterar golv till ställverk och datarum. Brandtätning Vi utför brandtätning i samband med nybyggnation och ombyggnation