Ledningsnätstekniker

Ledningsnätstekniker

Om arbetsplatsen
Vi har världens viktigaste jobb - att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!
Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och det finns gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 135 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi söker nu fler ledningsnätstekniker till vårt team i Gävle.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete, där du tillsammans med dina kollegor arbetar med underhåll, förbättringar och akuta åtgärder av ledningsnätet för vatten, avlopp och dagvatten. Du ingår i ett flexibelt arbetslag med många olika arbetsuppgifter som bland annat övervakning, felsökning, reparationer och hantering av inkomna kundärenden. I arbetet har du även en samordnande roll i att tillsammans med entreprenörer och kollegor säkerställa att ledningsnätet fungerar optimalt. Även vissa administrativa uppgifter ingår i arbetet såsom dokumentation av drift- och kartdata.

Just nu händer det mycket spännande inom Gästrike vatten där vi både investerar i nya anläggningar samt bygger ut och uppgraderar VA-nätet. Detta innebär en möjlighet för dig att utveckla dig och din kompetens i takt med att bolaget växer.

Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning och att du har arbetat inom anläggningsbranschen eller har erfarenhet inom underhåll från exempelvis processindustrin. Vi värdesätter att du arbetat i en roll med kundkontakt, eftersom rollen som Ledningsnätstekniker har nära samarbete med kunder.

B-körkort är ett krav.
Om du har arbetat i kundhanteringssystem, ordersystem och/eller Office-program ser vi det som meriterande.

Som person gillar du att ha ett stort eget ansvar där du är noggrann och kvalitetsmedveten i hur du genomför dina arbetsuppgifter. Du är lösningsorienterad och värdesätter samarbete med såväl kollegor som kunder.

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan!

Har du skyddad identitet, kontakta ansvarig rekryterare för vidare instruktioner för ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Mikael Ahlbom
Telefon 026-17 51 86
Email Mejla Mikael Ahlbom
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gastrikevatten.se/
Sista ansökningsdag 22 mars 2023 (1 dag kvar)