Hoppa till innehåll
FVB Sverige AB logotyp

Vattenutredare Gävle, Västerås

Ansök nu
Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet, vi har jobbat hårt för att skapa en trivsam arbetsplats. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

12 ytterligare anledningar att jobba på FVB
 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Flexibel arbetsplats, möjlighet att med ökad erfarenhet arbeta på distans
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga villkor vid föräldraledighet
 • Förmånliga semestervillkor
 • Möjlighet till personalbil
 • Motionsbidrag och företagshälsovård
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
Din nya tjänst

Vi fortsätter att expandera vår VA-verksamhet genom att ytterligare bredda oss inom utredning av VA och dagvatten där vi söker både seniora och juniora vattenutredare. Denna del av VA-verksamheten är ett tillväxtområde där det finns stora möjligheter att utveckla och påverka hur din nya tjänst utformas. Vi ser gärna att du aktivt deltar i utvecklingen av vår verksamhet inom VA.

I rollen som vattenutredare kommer du att jobba med exempelvis dagvattenutredningar till nya detaljplaner och tillståndsärenden där skyfallsanalyser, flödesberäkningar, föroreningsberäkningar, reningsbehov och utjämningsåtgärder är viktiga delar av arbetet.

Den seniora rollen innefattar även strategiska VA-frågor och VA-planering, drift- och underhållsfrågor, VA-ekonomi, planfrågor samt uppdrag inom VA-juridik och VA-organisation.

Vi söker primärt personal till vårt kontor i Gävle, men du kan även vara stationerad i Västerås, för oss är det viktigare att vi hittar rätt person än vart du bor.

Din profil

Vi söker både dig som har arbetat några år med olika utredningar inom VA och dagvatten och som vill arbeta som uppdragsledare och/eller teknikansvarig, men också dig som är i starten av din karriär och vill utvecklas inom utredningar av dagvatten. Som person är du nyfiken, teknikintresserad, kreativ, lösningsorienterad och har ett praktiskt synsätt. Du har även lätt för att samarbeta, är ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat och utveckling av gruppen.

Är du junior ser vi gärna att du är bekant med verktyg inom GIS och/eller Auto-CAD.

Till den seniora rollen krävs en bakgrund inom utredning och erfarenhet av GIS. Där vi gärna ser att du även har erfarenhet av StormTAC som beräkningsverktyg. Har du dessutom erfarenhet av verktyget Scalgo är det meriterande.

Du har relevant utbildning, exempelvis ingenjörsutbildning inom VA, bygg, miljö eller vatten.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta:
Patrik Andersson, 026-14 88 64, patrik.andersson@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta:
Marie Barrefors, 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via knappen Ansök nu

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet, El & Automation samt Vatten & Avlopp. Genom våra lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder vi ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad. Vårt mål är att med hög kompetens, stort engagemang samt effektiva och miljövänliga lösningar minska klimatpåverkan, bidra till ett hållbart samhälle och skapa lönsamhet för våra kunder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare