Hoppa till innehåll
Furuviksparken logotyp

Attraktionstekniker till Furuviksparken

Ansök nu
Vill du arbeta i en unik miljö och brinner för teknik, då är detta något för dig!

Vad innebär rollen?

Som attraktionstekniker utför du dagliga kontroller på våra attraktioner i parken och ser till att attraktionerna är säkra och driftklara för dagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av lättare underhållsarbeten på våra attraktioner.

Vem söker vi till attraktionstekniker?

Vi söker dig som har ett stort intresse för att meka och ha ett gott öga för detaljer samtidigt som du alltid sätter gästen i fokus. Det är meriterande om du har en teknisk/mekanisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är också meriterande om du tidigare har erfarenhet av teknikarbeten och arbete på hög höjd. God fysik är en förutsättning för denna roll då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande. Du är minst 18 år fyllda.

Övrig information om tjänsten

Arbetstiden varierar där arbetet är förlagt både vardagar, kvällar samt helger och med varierande sysselsättningsgrad beroende på verksamhetens öppettider. Under högsäsongen kan arbetet börja tidiga mornar, det är därför viktigt att du kan ta dig till och från parken även då kollektivtrafiken inte går. Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig fram till 30 september.

Sista ansökningsdagen är den 31 maj men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@parksandresorts.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Liknande jobb