Hoppa till innehåll
Montrab söker flyttmedarbetare med C-körkort med utgångspunkt från Gävle.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att hjälpa privatpersoner, företag och kunder inom offentlig förvaltning i deras flyttprocesser.

Arbetet är väldigt varierande och det är viktigt att du som person är bra på kundkontakt och strävar efter att erbjuda en hög servicenivå.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ditt intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.

Om oss
Montrab grundades 2010 med visionen om att bygga Sveriges främsta och bästa servicebolag inom flytt, städ, montering och förråd. Idag är vi väletablerade på marknaden med tusentals nöjda kunder över hela landet. Montrab har ca 80 medarbetare med kontor i Falun, Borlänge, Leksand, Västerås, Gävle och i Sundsvall. Vi utför våra flyttjänster över hela Sverige – naturligtvis med fossilfria transporter.

Övrigt
Vi söker medarbetare för tjänst på heltid. Placering Gävle. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tidigare erfarenhet av likande arbetsroll är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet av montering är meriterande. Tjänsten kräver C körkort samt YKB. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 okt. 2023 (18 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare