Hoppa till innehåll
Fastighetssnabben AB logotyp

Redovisningsekonom sökes!

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi behöver förstärka vårt team för avdelningen externa kunder. Teamet består av elva medarbetare som sköter redovisning, rapportering och hyresadministration åt fastighetsbolag. Du kommer att ansvara för redovisningen i flera bolag. Utföra löpande redovisning, löner, rapportering, bokslut och årsredovisning.

Teamets uppgift är att underlätta våra uppdragsgivares vardag genom att erbjuda vår kompetens så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Vi hjälper dem att skapa lönsamma affärer.

Kvalifikationer: Du har flera års erfarenhet av löpande redovisning, bokslut och årsredovisning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du trivs i ett högt tempo med många kontakter där du får ta eget ansvar.

Du är engagerad och lösningsorienterad, har lätt att skapa goda kundrelationer samt är strukturerad, duktig på att organisera och planera ditt arbete.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2024-03-24. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Sofia Elfwing, Chef - ekonomisk förvaltning, 010-130 86 10

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Liknande Jobb

Fastighetssnabben AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i hela landet med huvudkontor i Gävle. Vi omsätter ca 500 miljoner och har ca 300 anställda.