Hoppa till innehåll

Underhållstekniker till Ockelbo

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 

Underhållstekniker
till Ockelbo

Letar du nya utmaningar och vill vara del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker! 

Vad innebär rollen som underhållstekniker?
Arbetsuppgifterna ingår det att vara delaktig i underhållsarbetet för både det dagliga och förebyggande underhållet. Du kommer att ingå i ett underhållsteam bestående av totalt fem personer. Arbetet sker både i samarbete med övriga i underhållsteamet samt produktionspersonal, men även självständigt.  
 
Mer specifikt innebär rollen:

  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga
  • Arbete inom VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning
  • Uppstart av anläggningen
  • Planering och uppföljning av förebyggande underhåll
  • Varierande arbetstider enligt rullande schema.

Du rapporterar till underhållschefen.   

Vem är du?
Som person är du serviceinriktad, driven och en strukturerad problemlösare. Du är en god lagspelare som är van att samarbeta. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan se nyttan av dokumentation i vårt underhållssystem (TOM). 

Vad kan du?
Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och ett genuint intresse för teknik. Troligtvis har du tidigare arbetat som mekaniker eller tekniker, kanske har du även arbetat med drift/underhåll i industriprocesser. Det är meriterande om du har erfarenhet av elektronik och pneumatik. Dina arbetsuppgifter kommer variera men huvudfokus kommer vara på mekanik.

Utöver detta har du även god datorvana och en administrativ förmåga samt behärskar svenska i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågor står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. 

”Här på Elis anläggning i Ockelbo kommer du mötas av ett team med siktet inställt mot framtiden.

I denna, för ett tvätteri, mycket viktiga roll kommer du att stormtrivas om du gillar högt tempo, att samverka med många delar av verksamheten operativt, att ta eget ansvar, att självständigt och tillsammans med teamet driva saker i mål, att äga ditt tilldelade område och ditt ansvar till 100% och att med din personlighet samverka till den bästa arbetsmiljön utan avkall på produktivitet och kontroll.

Vi värderar våra medarbetare mycket högt och att se till att de trivs är viktigt för oss och står högt på agendan.

Genom innovativt utvecklingsarbete sätter vi hållbarhetsagendan i främsta fokus och du får vara med och påverka på ett unikt sätt. Välkommen till oss!

- Lars Melin, platschef

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Melin, platschef, på 0706-50 19 10.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är torsdagen den 30 november 2023. 

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Västerås
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Linköping
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb