Butikssäljare chark & deli Coop Eken

Butikssäljare chark & deli Coop Eken

Vi söker en Butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är framåt och positiv och som brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Tillsammans med dina medarbetare bidrar du med att butikens chark & delikatess är säljande, inspirerande och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en butik som inspirerar kunden till matglädje. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom:

  • Kassatjänst och varuplock
  • Betjäna kunder i den manuella delikatessdisken
  • Hantera beställningar och kampanjer

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 25 tim/vecka som föregås av en provanställning. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll- och helgpass. Tillträde enligt överenskommelse. Eftersom dina arbetsuppgifter främst kommer vara förlagda i chark och delikatess så är tidigare erfarenhet inom dessa områden meriterande. Framförallt ser vi att du har ett intresse för mat och tycker om att inspirera andra.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Butikschef Nina Eriksson, tfn: 010-747 49 01.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV, senast den 5 februari 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/globala-sidor/omkf/konsumentforeningar/coop-mitt/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Coop Mitt är en konsumentförening som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.