Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Pyrocell söker processingenjör

Ansök nu
Om företaget
Pyrocell är ett bolag som ägs gemensamt av Setra och Preem. Setra har råvaran, sågspånet, medan Preem har raffinaderier och tankstationer. I Pyrocells pyrolysoljeanläggning invid Setra Kastets sågverk i Gävle, förädlas sågspånet till pyrolysolja. Pyrolysoljan vidareförädlas sedan i Preems raffinaderi i Lysekil. Med pyrolysanläggningen i Gävle skapas en ny stark värdekedja för förnybara drivmedel, från skogen till tanken.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill axla rollen som processingenjör på Pyrocell. Du jobbar tillsammans med ett team av drifttekniker, mekaniker samt produktionschef som driver och förvaltar anläggningen på bästa sätt. Om du är en nyfiken och driven person som vill vara med och påverka produktion och utveckling vill vi ha med dig på vår fortsatta resa! Läs mer om tjänsten nedan.
För att trivas i den här rollen är du en person som gillar att jobba självständigt och som inspireras av att hitta kreativa lösningar på problem men även har ett stort driv att hjälpa oss att strukturera hur vi säkrast, effektivast och bäst kan driva vår produktion både vad gäller kvalitet, råvaruåtgång, tillgänglighet och arbetssätt.

Du förväntas arbeta med följande arbetsuppgifter:
* Analys av processdata, optimering av produktionsprocessen samt genomförande av förbättringar för ökad processeffektivitet.
* Ägande och förvaltande av Pyrocells utsläppsredovisning och utsläppsdata.
* Förvalta och upprätthålla Pyrocells certifieringsrutiner samt upprätta och utge certifikat inom svenskt hållbarhetsbesked och ISCC på Pyrocells oljeförsäljningar.
* Driva avvikelsehantering i vissa kritiska frågor.
* Ta fram nya rutiner samt förvalta befintliga inom ditt arbetsområde.
* Medverka i större och mindre projekt inom verksamheten.

Vi söker dig som är redo att fördjupa dig inom vår tillverkningsprocess och förvalta Pyrocells certifierings- och utsläppsredovisning. Produktionen pågår under alla dygnets dagar och timmar men du arbetar dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbete, till exempel som processutvecklare, maskiningenjör eller annan befattning där liknande arbetsuppgifter förekommer. Du bör minst ha en 3-årig högskoleutbildning och jobbat med processoptimering inom industrin. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskaper inom dataanalys, ISCC och Svenskt Hållbarhetsbesked. Det är väsentligt att du har goda kunskaper i engelska samt är lyhörd och kommunikativ.

Vi letar efter dig som har drivet och viljan att tillsammans med dina 13 kollegor på Pyrocell utveckla produktion och produkt på Pyrocell. Du är en lagspelare med stor prestigelöshet. Hög kvalitet i arbetet är något du strävar efter, vilket innebär att du är både noggrann och riskmedveten. Du trivs i ett varierat arbete där du även har ett stort eget ansvar.

Ansökan
Vill du vara processingenjör på Pyrocell? Då tar vi gärna emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Pyrocell med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan på vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 2023-10-01. För frågor kring tjänsten kontakta gärna Axel Sundström på axel.sundstrom@clwork.se. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare