Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Neobo fastigheter söker Teknisk förvaltare

Ansök nu
Om företaget
Neobo är ett nytt bostadsbolag som har avknoppats från Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) vars uppgift är att långsiktigt förvalta och förädla bostadsfastigheter över hela Sverige. Portföljen består av 8 369 lägenheter fördelat över 267 fastigheter som är spridda över 40 kommuner. Bolagets vision är att vara en långsiktig och trygg hyresvärd för människor i Sverige och arbeta aktivt med hållbarhet för att bidra till en god samhällsutveckling.
Vi säker nu en Teknisk förvaltare till vår Norra Region som består av 2 850 lägenheter och ca 30 000 kvm lokaler.

Läs mer på: Neobo Fastigheter


Dina arbetsuppgifter
Har du ett brinnande intresse för teknisk förvaltning, goda kunskaper inom fastighetsdrift och har erfarenhet av en liknande roll under ett antal år. Då ska du läsa vidare!

I rollen som teknisk förvaltare arbetar du löpande tillsammans med förvaltningen med fastigheternas tekniska frågor. Syftet är att uppnå ett optimalt driftnetto samtidigt som du ser till att lagar, regler och miljö-/myndighetskrav uppfylls och efterföljs. Vidare ansvarar du för optimering av energianvändning genom att initiera och genomföra energibesparande åtgärder, upprätthålla löpande energisparsprogram samt driva energieffektiviseringsprojekt. I dina arbetsuppgifter ingår även att identifiera, utvärdera och utveckla bostadsregionens fastighetsportfölj. Du kommer även att bistå förvaltare som sakkunnig för tekniska frågor och följa upp energianvändningen. Du kommer vara behjälplig med kalkyler inför ombyggnationer och energiprojekt. Det ingår även administration av underlag gällande fakturering och driftbudget. Rollen innefattar resor inom regionen.


Din profil
Som person är du engagerad, självgående och har ett personligt driv. Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik- och energifrågor. Du har också ett affärsmässigt sinne och en hög servicekänsla, kunden står alltid i fokus. Vidare besitter du en god analytisk förmåga samt tar ansvar och utför dina uppgifter på ett organiserat och strukturerat vis. Att du är serviceorienterad och kommunikativ är viktigt då du har ett tätt samarbete med kollegor, leverantörer och hyresgäster samt att du i din roll måste kunna förmedla information till organisationen. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god problemlösningsförmåga och är driven och handlingskraftig i ditt beslutsfattande.

Vi ser att du har du en relevant utbildning inom teknik med inriktning på fastighet alternativt flera års arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med att driva projekt inom bygg eller installationsverksamhet och har goda kunskaper om energifrågor, kalkylering, effektivisering samt bygg- och marktekniska frågor. Du har kännedom om upphandling av entreprenader samt förståelse för regelverken som styr verksamheten. Vidare hanterar du det svenska och engelska språket väl i tal och skrift samtidigt som du har god administrationsvana och hög IT-mognad, helst med erfarenhet av olika fastighetssystem. B-körkort är ett krav.


Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Pernilla Antonsson på 073- 351 27 31 eller till pernilla.antonsson@clwork.se. Sista ansökningsdag är den 19 juni 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare