Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Erfarna redovisningskonsulter

Ansök nu
Om företaget
Next Revision är en ung och modern revisions-, redovisnings- och rådgivningsbyrå som fokuserar på enkla och effektiva lösningar med tillgänglighet och personlig kontakt i fokus. Vi sitter i nybyggda och moderna lokaler i Gävle och våra kunder finns framför allt i Gävle, Sandviken, Dalarna, Uppsala och Stockholm.

Vi sätter våra medarbetare i första hand och uppmuntrar till en lättsam och positiv stämning på kontoret och hos kunderna. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling genom varierande arbetsuppgifter, utbildningar och nära samarbete med erfarna kollegor.
Läs gärna mer om oss på www.nextrev.se


Dina arbetsuppgifter
Next Revision växer och vi söker erfarna redovisningskonsulter som vill vara med på vår spännande tillväxtresa. Vi söker nu en redovisningskonsult som vill ta nästa steg i karriären!

Hos oss blir du en del av ett härligt team med duktiga och drivna kollegor. Som redovisningskonsult hos oss på Next Revision kommer du att få en omväxlande och utvecklande roll.

Du kommer arbeta som uppdragsansvarig med, löpande rapportering, upprätta periodrapporter, bokslut och årsredovisningar, inkomstdeklarationer m.m. på uppdrag av våra kunder. Du gillar att vara ett bollplank som hjälper till att utveckla kundernas verksamheter.

Din profil
Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och utvecklande roll vilket kräver att du är strukturerad. Du gillar att hitta lösningar och du värdesätter att bygga och bibehålla långsiktiga relationer till våra kunder.

Du som söker har goda kunskaper inom redovisningsområdet och en god förmåga att sätta dig in i flera olika verksamheter, vilket du med fördel förvärvat genom arbete på redovisningsbyrå eller kanske på en ekonomiavdelning.

Vi ser gärna att du som söker har en relevant utbildning inom ekonomi. Utöver dina tidigare erfarenheter och kunskaper lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är nyfiken och vill utvecklas tillsammans med oss i denna roll. B- körkort är ett plus.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Next Revision med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpeople.se gärna så snart som möjligt, dock senast 12 juni. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Elin Broqvist på 073-351 27 47 eller på elin.broqvist@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare