Hoppa till innehåll

Djurchef till Furuviksparken

Om företaget
Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Varje år har parken ca 700 anställda under sommarsäsongen och ca 400 medarbetare under halloween, samt besöks av ca 340 000 gäster.
Furuvik öppnade redan 1900 och är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.
I Furuviksparken är alla välkomna och vi strävar efter att alla våra upplevelser ska vara både magiska och hållbara. Vi vill att både gäster och medarbetare ska känna att vi arbetar mot hållbara mål och att vi gör skillnad för vår omvärld. Vi vill helt enkelt göra ett stort intryck men litet avtryck. Läs mer om det här: https://www.furuvik.se/hallbarhetDina arbetsuppgifter
Brinner du för ledarskap och vill få chansen att leda en erfaren grupp av djurvårdare bland lemurer, ormar och får? Vill du kombinera bevarandearbete med att skapa helhetsupplevelser i världsklass för både stora och små gäster? Då har vi en spännande utmaning för dig!

Som djurchef på Furuviksparken har du personalansvar för 9 medarbetare som arbetar som djurvårdare, zoolog, zoopedagog och djurvälfärdssamordnare, samt övergripande ansvar för driften och utvecklingen av verksamheten, såväl i det dagliga arbetet som långsiktigt. Du ansvarar för arbetsmiljöarbetet på avdelningen, driver vårt bevarandearbete framåt och ser till att avdelningen arbetar enligt branschstandarden. I personalansvaret ingår bland annat medarbetar- och lönesamtal, schemaläggning, planering av utbildning samt rekrytering vid behov och inför högsäsong - då teamet dubbleras. En viktig del i din roll är att utveckla och stärka arbetsgruppen genom att skapa förtroende, utmana arbetssätt och leda avdelningen framåt. Tillsammans tar ni fram arbetsrutiner och säkerställer att våra medarbetare efterföljer de lagar, regler och policys som vår verksamhet omfattas av.

På Furuviksparken hjälper vi varandra att göra ett bättre jobb - vilket innebär att inget uppdrag är för stort eller för litet att ta sig an. När det behövs kommer du arbeta operativt och hjälpa till. Vidare sker ett kontinuerligt samarbete med övriga avdelningar i parken för att skapa oförglömliga upplevelser till våra gäster.

Du arbetar på plats i Furuviksparken, oftast under dagtid men vid behov under säsong kan arbetstiderna variera något och då kan kvälls- och helgarbete förekomma.


Din profil
Till denna viktiga tjänst söker vi dig som är en trygg och erfaren ledare med erfarenhet av förändringsarbete. Du har arbetat med systematiskt arbetsmiljöarbete, har haft budgetansvar samt är van att arbeta med säkerhetsfrågor. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete från djurparker eller annan erfarenhet inom djurvård.

Till den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en stark ledare som står med fötterna stabilt på jorden och som har förmågan att tänka i nya banor. Du inger förtroende hos andra, är resultatdriven och förstår att det är detaljerna som gör skillnaden, utan att tappa helhetsperspektivet. Som person är du lyhörd, samarbetsorienterad och nyfiken på att ta till dig nya kunskaper.

Tillsammans skapar vi på Furuvik oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för våra gäster - vill du vara med på resan?


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och tjänsten söker du via Clockworks hemsida, www.clockworkpeople.se, senast 2023-12-15. Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller pernilla.antonsson@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Bollnäs
Organisation & ledning
Företagslogga
Bollnäs
Organisation & ledning
Företagslogga
Gävle
Organisation & ledning
Företagslogga