Produktionsmedarbetare till kund i Tierpsområdet

Produktionsmedarbetare till kund i Tierpsområdet

Dina arbetsuppgifter

Till en av våra kunder i Tierpsområdet söker vi nu medarbetare till produktionen som är redo för nya utmaningar. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom industri eller lager? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker både montörer och truckförare som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter och härliga kollegor. Som montör arbetar du med montering av komponenter i olika storlekar. I vissa fall kan arbetet vara fysiskt krävande. Du arbetar i team mot tydliga mål och ibland med snäva deadlines.

Som truckförare kan dina arbetsuppgifter variera, till exempel kommer du att förse dina kollegor i produktionen med material, jobba i slutpaketeringen eller ta hand om ankommande gods. Tempot är ofta högt och arbetet kräver hög noggrannhet och flexibilitet. Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det ofta självständigt.

Uppdraget är med start omgående med chans till förlängning eller anställning hos företaget om du visar engagemang och gör ett bra jobb. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din profil

Om du är praktiskt lagd och tycker om variation i arbetet kommer du trivas bra hos oss. Du som söker som truckförare har kört truck tidigare och är van att arbeta med varierade uppgifter. Du har truckbehörighet A och B samt innehar B-körkort. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av industri, produktion eller lagerarbete eftersom du då snabbt kan komma in i rollen. Du som söker är nyfiken, engagerad och drivs av att ingå i ett team med gemensamma mål. Gillar du att ta egna initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2019-12-08. För vidare frågor kontakta gärna Anton Karlsson på 073-3512778 eller Josefine Hjelte på 073-3512750. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anton Karlsson
Telefon 073-3512778
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se