Produktionsmedarbetare till kund i Tierpområdet

Produktionsmedarbetare till kund i Tierpområdet

Dina arbetsuppgifter

Till en av våra kunder i Tierpområdet söker vi nu initiativtagande och flexibla montörer och maskinoperatörer med start omgående. Som montör arbetar du med att montera ihop komponenter av olika material och storlekar samt göra kvalitetskontroller av slutprodukten. Som maskinoperatör roterar du mellan olika avdelningar, och arbetar bland annat med svetsning, kantbockning och lackering. Gemensamt för dessa tjänster är att du har många härliga kollegor runt dig men arbetet utförs i regel självständigt. Ofta arbetar du mot en uppsatt deadline vilket ställer krav på effektivitet och struktur.

Beroende på tjänst kan arbetstiderna variera då såväl dagtid som 2-skift förekommer. Uppdraget startar omgående och uppdragslängden varierar.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet inom tillverkande industri, antingen som montör eller maskinoperatör. Har du tidigare arbetat med plåtbearbetning, svets och/eller har erfarenhet av ritningsläsning ser vi det som positivt. Du har med fördel B-körkort samt truckkort, du talar och skriver svenska obehindrat. Som person är du initiativtagande, positiv och nyfiken. Du har hög kvalitetsmedvetenhet och är en strukturerad lagspelare.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se, dock senast 2020-10-04. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Moa Tjärnström på 073-3512708 eller Madeleine Scherling på 073-3512736.
Mer info
Kontaktperson Moa Tjärnström
Telefon 073-3512708
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se