Produktionsmedarbetare till kund i Gävle

Produktionsmedarbetare till kund i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Till en av våra kunder i Gävleområdet söker vi nu drivna och positiva montörer och maskinoperatörer som vill förstärka teamet på plats och vara en bidragande faktor till företagets utveckling och framgång. Låter det som något för dig? Då vill vi att du läser vidare.

Som maskinoperatör hos vår kund har du blandade arbetsuppgifter, såsom att styra och övervaka driften, processen och produktkvaliteten. En naturlig del av arbetet är problemlösning och optimering av driftparametrar. Som montör rör du dig mellan olika arbetsstationer och arbetar med varierande uppgifter. Ditt dagliga arbete består av att montera komponenter i olika steg för att till slut få fram en slutprodukt. Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det självständigt.

I dagsläget gäller ett kontinuerligt 2-skift, där du arbetar förmiddag, eftermiddag och helg med en ledig vecka. I takt med att produktiviteten ökar finns möjligheten att skiftformen ändras, vilket innebär att det är viktigt att du trivs med varierande arbetstider.

Din profil

Om du är praktiskt lagd och är intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen, men det är inget krav då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Flexibilitet, nyfikenhet och initiativtagande är några egenskaper som kännetecknar dig. Du tar eget ansvar för ditt arbete men trivs bra i samarbete med kollegor. Om du visar intresse för dina arbetsuppgifter och din egen utveckling så finns goda möjligheter till anställning hos företaget efter sex månader.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Planerad start för uppdraget är i mitten på maj.

Låter det här som något för dig? Skicka då in din ansökan via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-02-02. För vidare frågor kontakta Anton Karlsson på 073-351 27 78 eller Josefine Hjelte 073-351 27 50.
Mer info
Kontaktperson Anton Karlsson
Telefon 073-3512778
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se