Kandidatansvarig på deltid till Clockwork

Kandidatansvarig på deltid till Clockwork

Dina arbetsuppgifter

Läser du personal- och arbetslivsprogrammet och vill få chansen att bygga upp din erfarenhet under studietiden? Är du en driven och engagerad lagspelare som vill utmanas och utvecklas? Då är det kanske dig vi på Clockwork i Gävle söker till vårt härliga gäng!

Du kommer att arbeta som kandidatansvarig på deltid där du blir en viktig kugge i vår gemensamma framgång, där ditt stöd till konsultchefer och rekryteringskonsulter är A och O för träffsäker rekrytering och bemanning. Ditt huvudsakliga uppdrag är att söka och intervjua potentiella kandidater, ta referenser och administrera våra uppdrag. Tillsammans med kandidatansvarig och konsultchefer kommer du att representera Clockwork på arbetsmarknadsdagar, mässor, kundbesök och liknande. Vår kontakt med Högskolan i Gävle är viktig och där får du en betydande roll i att bygga vidare på relationen med högskolan, dess föreningar och studenter.

Din profil

För att trivas i rollen tycker du om att hitta lösningar med hjälp av din kreativitet och du är en fena på att koordinera och kommunicera såväl verbalt som i text. I rollen har du många kontaktytor både internt och externt där det personliga mötet med kandidater och kollegor ger dig energi i vardagen. Vi ser att du kommer arbeta cirka 2 vardagar i veckan och önskvärt är att du under sommarperioderna kan täcka upp för dina kollegor vid behov.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder samt kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa hållbara relationer. I din roll fungerar du som en koordinator och skannar av kandidatmarknaden med ett uppmärksamt öga. Du är en skicklig administratör och drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. På Clockwork ställer vi upp för varandra, är prestigelösa och tummar aldrig på kvaliteten.

Du som söker tjänsten läser ditt första eller andra år på personal- och arbetslivsprogrammet på högskola eller universitet. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom administrativt arbete och/eller serviceyrket. Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Då våra kunder oftast behöver vår hjälp omgående, är det viktigt att du är flexibel och har förmågan att på ett effektivt sätt prioritera dina arbetsuppgifter.

Känner du igen dig i denna beskrivning och är redo att anta utmaningen? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så sök tjänsten så snart som möjligt, dock senast 2020-01-12. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-351 27 50
Område Gävle
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se