CNC-operatör för kommande uppdrag

CNC-operatör för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag söker vi nu CNC-operatörer till våra kunder i Gävle och Sandviken. Har du arbetat som CNC-operatör och vill ta dig an nya utmaningar i arbetslivet? Är du en initiativtagande och driven person? Då tror vi att det är dig vi söker.

Beroende på kund och uppdrag kan dina arbetsuppgifter variera, men vi ser att du som söker denna tjänst har några års erfarenhet som CNC-operatör. Arbetet kan innebära såväl svarvning som fräsning och i vissa fall även manuella maskiner. Arbetstiderna varierar och skiftgång förekommer.

Specificera gärna i din ansökan vilka typer av maskiner och styrsystem du har erfarenhet av.

Din profil

Vi tror att du som söker tjänsten har högt kvalitetstänk, är noggrann och arbetsvillig. Du trivs med att ta egna initiativ och har en positiv attityd. Ditt intresse för teknik är stort och du är praktiskt lagd. Vi ser att du har en utbildning inom CNC, har arbetat som CNC-operatör i några år samt har erfarenhet av CNC-programmering. Har du dessutom truckkort är det meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Om det låter som att det är dig vi beskriver vill vi att du skickar in en ansökan på vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2020-04-26. Om du har några funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Josefine Hjelte på mail, josefine.hjelte@clwork.se. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 0733512750
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se