Affärsutvecklare till Clockwork Engineering i Gävle

Affärsutvecklare till Clockwork Engineering i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Clockwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag som kännetecknas av hög kompetens, ett genuint engagemang och ett prestigelöst arbetssätt. Just nu söker vi en driven affärsutvecklare till vårt affärsområde Engineering, för att förstärka vår position inom ingenjörsbemanning och rekrytering. Läs vidare för att se om det är dig vi söker!

I din roll som affärsutvecklare på Engineering är du ansvarig för att driva teknikaffären framåt och hitta nya kunder på den svenska marknaden. Ditt fokus är att förstå våra kunder ur ett branschspecifikt perspektiv genom att bidra med kompetens inom teknikområdet. Du kommer att bidra med gedigna behovsanalyser av kundernas verksamheter och jobba för att ytterligare stärka förtroendet för Clockwork. För att säkerställa en hög expertis och trygghet i rekryteringar samt uthyrningar kommer du även att utbilda rekryteringskonsulter och konsultchefer inom teknikområdet. Du ansvarar för att skapa nya kundrelationer och behålla befintliga kunduppdrag, samt rekrytera och bemanna uppdragen på bästa sätt för såväl kunden som Clockwork. För att få affärsområdet att växa blir du en viktig spelare, där du hjälper våra teknikkunder att ligga i framkant när det kommer till att rekrytera eller bemanna deras nästa teknikstjärna. Du kommer även ha personalansvar över dina konsulter, vilket bland annat innebär hantering av löne- och utvecklingssamtal samt diverse personalfrågor.

Din profil

Vi ser att du som vår nya medarbetare är en driven, strukturerad och lyhörd person som mår bra i sociala situationer. Du är självgående i ditt arbete men trivs med att ha ett nära samarbete med kollegor och kunder. Framförallt så tror vi att du gillar att prata teknik med icke-tekniska människor, har lätt att samarbeta med andra och vill hjälpa andra att lyckas!

För att passa i rollen tror vi att du är högskoleingenjör med teknisk inriktning, eller har en utbildning inom HR på högskolenivå. Du har tidigare erfarenhet av försäljning samt arbete med bemanning eller rekrytering, vi ser gärna att du även har erfarenhet av tekniskt relevant arbete. Din kommunikativa förmåga är god i både tal och skrift samt känner dig bekväm med både det svenska och engelska språket. Din tekniska kunskap är bred och du trivs med att arbeta med service och relationsskapande. Du har B-körkort och goda datorkunskaper.

Vi kan erbjuda dig ett fritt och roligt jobb där du själv sätter upp din dag tillsammans med din närmsta chef. Du får möjligheten att bygga upp ett stort nätverk inom teknikbranschen och får jobba med ett spännande bolag som utvecklas konstant!

Känner du igen dig i denna beskrivning och vill bli vår nya kollega? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så sök tjänsten så snart som möjligt, dock senast 2020-02-09. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Jonas Bergkvist på 073-351 27 73 eller jonas.bergkvist@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Jonas Bergkvist
Telefon 073-351 27 73
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se