Studie- och yrkesvägledare till Clockwork Global

Studie- och yrkesvägledare till Clockwork Global

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad studie- och yrkesvägledare som drivs av utmaningar och som alltid tycker om att ge det lilla extra. Du kommer att arbeta som studie- och yrkesvägledare och handledare i tjänsten Stöd och matchning.

Vårt arbetssätt innebär att vi inventerar kompetens, sätter mål och tar fram en aktivitetsplan för vad som behöver göras för att kandidaten på effektivast tänkbara sätt ska få en anställning eller börja studera. Vi arbetar enligt en strukturerad metod för aktiv arbetssökning och du kommer att fungera som handledare för arbetssökande deltagare, enskilt och i grupp. En annan del av arbetet är att använda befintliga kontakter eller skapa förutsättningar för att kandidaterna ska komma i kontakt med arbetsgivare.

Din profil

Du som söker tjänsten har en avslutad examen inom studie- och yrkesvägledning. Detta i kombination med minst två års arbetslivserfarenhet inom exempelvis studie- och yrkesvägledning, matchning eller coaching. Du har erfarenhet av att arbeta med människor och drivs av att utveckla andra individer. Vi ser även att du har ett stort och brett kontaktnät på arbetsmarknaden med företag och organisationer. Att du innehar B-körkort är en förutsättning för denna tjänst.

Som person trivs du med att arbeta med människor och är duktig på att organisera och planera din tid. Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till utveckling samt har ett stort tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom.

Känner du igen dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt! Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2019-11-30. Urval kommer ske löpande under ansökningstiden. För ytterligare information om tjänsten kontakta Mohamed Nablsi, affärsområdeschef på 0733-51 27 52.
Mer info
Kontaktperson Mohamed Nablsi
Telefon 073-351 27 52
Område Gävle
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med på vår resa inom Clockwork? Vi är övertygade om att vi utvecklas tillsammans och tror på framtiden, med en tydlig grundsyn på människor och affärer: Det ska vara enkelt, effektivt och roligt, i kombination med en hög affärsmässighet.

Clockwork Global är ett affärsområde inom Clockwork Bemanning och Rekrytering AB. Tillsammans har vi lång erfarenhet av att matcha rätt personal med rätt arbetsgivare.

Clockwork Global hjälper människor som befinner sig i en omställningssituation med att snabbt matchas till arbete eller studier som leder till goda jobbmöjligheter på sikt. Vi hjälper våra kandidater att planera och genomföra sina karriärplaner samtidigt som vi matchar våra kandidater mot de lediga jobb som dagligen tillsätts hos våra kunder. Vi har ett stort kontaktnät på arbetsmarknaden och har god kännedom om arbetsgivares kompetensbehov.