Account Manager

Account Manager

Account Manager till Gävle

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi två Account Manager / säljare som vill vara med på vår resa, och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt. 

Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya, samt upprätthålla och utveckla befintliga, kundrelationer.  

 Vad har Micke Andersson, Account Manager, att säga om tjänsten? 

"Det som lockade mig mest var möjligheten att få jobba med ett världsledande varumärke på den lokala marknaden. Även möjligheten att få utvecklas och lära sig av kompetensen som finns inom bolaget."

Läs mer om vad Micke och Daniel har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/canon/dalarna_gavle

Din profil
Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld. 

Vi ser även att du:

  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med

Vi värderar dina personliga egenskaper högt vilket innebär att du inte behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare / affärskvinnor / affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Kontakt och ansökan 
För frågor om tjänsten kontakta Daniel Åkervall, försäljningschef, på 0739-203807.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/.  

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!