Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Skiftchef sökes till Smurfit Kappa

Ansök nu

Har du erfarenhet av att leda och motivera människor mot gemensamma mål? Har du dessutom tekniska kunskaper som du vill kombinera med ditt intresse för individen och gruppen? Då kan du vara den vi söker till Europas ledande producent inom pappersbaserade förpackningar!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Smurfit Kappa.

Om företaget

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 48 000 anställda på mer än 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på ca 12,8 miljarder Euro 2022. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv.

Enheten i Gävle ligger ca 18 mil norr om Stockholm och här arbetar ca 125 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som skiftchef har du personalansvar och arbetsleder en grupp på ca 30 operatörer. Förutom operativ arbetsledning jobbar du aktivt för en bra arbetsmiljö där säkerhet, kvalité och produktivitet är företagets hörnstenar. Du driver arbetet framåt mot redan uppsatta rutiner och mål samtidigt som du förväntas bidra till att implementera nya idéer och förbättringar där du informerar och motiverar gruppen mot de nya direktiven. Vidare ansvarar du för produktionen med allt vad det innebär såsom produktions- och personalplanering samt avvikelserapportering och arbetsmiljöfrågor, vilket är en viktig del av tjänsten. En teamledare rapporterar till dig och bistår dig i det dagliga arbetet med drift och personal. Du ingår i ett produktionsteam där du arbetar parallellt med ytterligare en skiftchef med respektive ansvar för en annan arbetsgrupp.

* Arbetsleda grupp med 30 operatörer
* Personalansvar med arbetsmiljöfrågor, säkerhet, kvalitet och produktivitet
* Ansvara för drift i produktionen
* Produktions- och personalplanering samt avvikelserapportering
* Tillsammans med ditt team driver du ett aktivt arbete inom säkerhet och kvalité

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års erfarenhet av ledarskap, planering och strukturering
* God dator och systemvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Meriterande med erfarenheter från produktionsindustrin eller liknande verksamhet

Då denna roll innebär att leda en grupp på runt 30 individer ser vi gärna att du drivs av att leda och motivera andra så att ni tillsammans kan nå gemensamma mål. För dig kommer det naturligt att stötta och motivera dina medarbetare för att komma framåt och du har de verktyg som krävs för det arbetet. Du tänker också proaktivt om hur du kan förbättra förutsättningarna och arbetsklimatet för både dig själv och dina medarbetare. Vidare förstår du vikten av god kommunikation och är duktig på att muntligen och skriftligen uttrycka dig tydligt och välformulerat i både små och stora grupper. På samma sätt lyssnar du in andra och anpassar dig och din kommunikation efter person och situation för att nå fram. Arbetet innebär planering och administrering varpå vi ser du är en van planerare där du självgående driver arbetet framåt och ansvarar för att hålla tidsramar och nå upp till mål. Du är givetvis resultatorienterad och lösningsfokuserad och bidrar med arbetsglädje i ditt skiftlag tillsammans med dina medarbetare.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: För närvarande tvåskfift

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare